Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Neşet Ertaş-Yolcu

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,989
🌟Puan
16,283,837
💵Bakiye
12TL
neşet-ertaş-yolcu-şaarkı-sözleri-arguntc.webp

Neşet Ertaş-Yolcu Sözleri
Bir anadan dünyaya gelen yolcu
Bir anadan dünyaya gelen yolcu
Görünce dünyaya gönül verdin mi
Görünce dünyaya gönül verdin mi

Kimi böyük, kim böcek, kimi kul
Kimi böyük, kim böcek, kimi kul
Marak edip heçbirini sordun mu
Bunlar neden nedenini sordun mu

İnsan ölür ama uruhu ölmez
İnsan ölür ama uruhu ölmez
Bunca mahlukat var heç biri gülmez
Bunca mahlukat var heç biri gülmez

Cehennem azabı zordur çekilmez
Cehennem azabı zordur çekilmez
Azap çeken hayvanları gördün mü
Azap çeken hayvanları gördün mü

Insandan doganlar insan olurlar
Insandan doganlar insan olurlar
Hayvandan doganlar hayvan olurlar
Hayvandan doganlar hayvan olurlar

Hepiside bu dünyaya gelirler
Hepiside bu dünyaya gelirler
Ana haktır sen bu sirra erdin mi
Ana haktır sen bu sirra erdin mi

Vade tekmil olup ömrün dolmadan
Vade tekmil olup ömrün dolmadan
Emanetçi emaneti almadan
Emanetçi emaneti almadan

Ömrüyün baginin gülü solmadan
Ömrüyün baginin gülü solmadan
Varip bir canana ikrar verdin mi
Varip bir cananın kulu oldun mu

Garip bülbül gibi feryat ederiz
Garip bülbül gibi feryat ederiz
Cehalet elinde küskün kederiz
Cahiller elinde küskün kederiz

Hep yolcuyuz böyle geldik böyle gideriz
Dünya senin vatanin mi yurdun mu

Fadıl Aydın-Vav Misali

Neşet Ertaş-Yar İmiş Meğer

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Neşet Ertaş-Zahidem Sözleri Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gönül hezeli Çiçekdağı da döktü m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet gezeli Bulamadım Zahidem'den güzeli Gurbet ellerinde esirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Neşet Ertaş-Yanıyorum Yanıyorum Bahça duvarından aştım Bahça duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim halelleştim Öptüm sevdiğim halelleştim Yanıyorum yanıyorum yanıyorum hele Mail oldum gonca güle Acem şalın ince bele Bir bakışta yaktın beni Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Neşet Ertaş-Gel Yanıma Gel O şirin sözlerine Hayranım gözlerine Bakmayın sözlerine Gel yanıma gel gel gel Gel yanıma gel Gel yanıma gel gel gel Gel yanıma gel Aman eller görmesin Sakın eller duymasın Aman eller görmesin Gel yanıma gel gel gel Gel yanıma gel Tomurcuk nameleri Çözü ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Neşet Ertaş-Ahirim Sensin Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıldığına İdip başka dala sarıldığıma Gönülüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sen oldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Neşet Ertaş-Bağa Gel Bostana Gel Bağa gel bostana gel vay vay, vay vay, vay vay, vay vay, vay vay, vay vay yandım Gülleri destele gel leylim, leylim, leylim, leylim Eğer baban salmazsa vay vay, vay vay, vay vay, vay vay, vay vay, vay vay yandım Yalandan hastalan gel leylim, leylim, leylim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Neşet Ertaş-Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep sen mi ağladın, hep sen mi yandın? Ben de gülemedim; yalan dünyada Sen beni gönlümce mutlu mu sandın? Ömrümü boş yere çalan dünyada Ah, yalan dünyada, yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada Sen ağladın, canım, ben ise yandım Dünyayı gönlümce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Neşet Ertaş-Tatlı Dile Güler Yüze Şarkı Sözleri Tatlı dile, güler yüze Doyulur mu, doyulur mu? Aşkınan bakışan göze Doyulur mu, doyulur mu? Doyulur mu, doyulur mu? Canana kıyılır mı? Cananına kıyanlar Hakk'ın kulu sayılır mı? Zülüflerin dökse yüze yâr badeyi sunsa bize Lebleri meyime meze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Neşet Ertaş-Gönül Dağı Şarkı Sözleri Gönül dağı yağmur yağmur, boran olunca Akar can özümde sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Sinamı yaralar, yâr oy, yâr oy, yâr oy, yâr oy, yâr oy, yâr oy Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden "Gel" olmazsa varılmaz Rızasız bahçanın gülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Neşet Ertaş-Şu Garip Halimden Şarkı Sözleri Şu garip hâlımdan bilen şiveli nazlım Göğnüm hep seni arıyor, neredesin sen? Datlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Göğnüm hep seni arıyor, neredesin sen? Neredesin sen? Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dertlerimi anlayıp göğnümü bilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Neşet Ertaş-Kaşların Karasına Sözleri Kaşların karasına Kaşların karasına Kurbanım arasına Kurbanım arasına Anca sen melhem olun Anca sen melhem olun Gönlümün yarasına Gönlümün yarasına İnce belinden, yârim Tatlı dilinden, yârim Bir hatıra ver bana Zülfün telinden, yârim Kaşların kara kara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mesajlaşırken Yapılan ve Flörtü Bitiren En Yaygın 5 İletişim Hatası
Harika bir özet olmuş, eline sağlık! Özellikle "Mesajlaşmak flörtün fragmanıdır" benzetmesine sonuna kadar katılıyorum. Günümüzde insanlar...
Aşık Olduğunuzu Gösteren 8 İşaret
Harika bir liste olmuş, ellerine sağlık! Paylaştığın bu maddeler arasında özellikle "zaman yaratma" ve "küçük detayları hatırlama" kısımları bence...
Gaziantep Psikolog Desteği ile Sağlıklı Bir Yaşam
Paylaşımınız için teşekkürler. Gaziantep'te psikolojik destek arayanlar için Uzman Psikolog Kübra Akdeniz'in eğitim geçmişi ve çalışma prensipleri...
Şampiyonlar Ligi maçları hangi siteden izlenir?
UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyebileceğiniz bazı siteler: UEFA.tv UEFA'nın resmi platformu olan UEFA.tv, Şampiyonlar Ligi maçlarının...
Fenerbahçe ve Anderlecht nerede izlenir?
Fenerbahçe ve Anderlecht arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı, 20 Şubat 2025 Perşembe günü saat 23.00'te oynanacak ve TRT 1 ile...
Geri