Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Pendik'te yol verme kavgası: 1 kişi hayatını kaybetti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,175
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,737,453
💵Bakiye
179TL
Pendik'te yol verme kavgası: 1 kişi hayatını kaybetti

Pendik'te "yol verme" meselesi nedeniyle bir otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında kavga çıktı. Motosiklet sürücüsünün kardeşi, otomobil sürücüsünü sırtından bıçaklayarak ölümüne sebep oldu.

Olay, Pendik'te saat 15.30 sıralarında yaşandı.

İddiaya göre, yanında eşi ve engelli oğlu bulunan Turan Yılmaz, otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklet sürücüsü ile yol verme tartışması yaşadı.

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü Yılmaz aracından aldığı sopa ile karşısındakine saldırmaya çalışırken motosiklet sürücüsü de yumruklarla karşılık verdi.

Mahallelinin araya girmesiyle kavga sonlanırken taraflar tekrar birbirine girdi. Kavgaya sonradan dahil olan ve motosiklet sürücüsünün kardeşi olduğu iddia edilen bir şahıs, elindeki bıçağı Turan Yılmaz'ın sırtına sapladı ardından kaçtı. Turan Yılmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri firari şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı gören çevre esnafı Eyüp Mecerek, “Adamın engelli bir çocuğu vardı. Arabada gezdiriyordu. Sonra dışarıda kavga çıktı. Bağırma sesleri duydum. Adama kaskla vurmuş yanında karısı da vardı. Demir aldı kovaladı sonra dışarıdan bağırma sesleri geldi. Ben koştum baktım. Adam arabaya biniyorken arkadan ensesine bıçakla vurdu. Adam ensesini tuttu ‘beni hastaneye yetiştirin' dedi” şeklinde konuştu.

Kaynağa git...

Benzer konular

Pendik’te düzgün kuaför bulmak gerçekten zor. Çoğu yer ya aşırı ticari ya da yapılan işlemler çok yapay duruyor. Eğer sizde benim gibi Pendik mikro kaynak uzmanı gibi aramalar yapıyor ve bu alanda iyi hizmet veren yerleri araştırıyorsanız bu söylediğim yer gayet güzel iş yapıyor. Geçenlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
Pendik'te evden televizyon ve bilgisayar çaldığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 17 Aralık'ta Doğu Mahallesi'nde bir evden televizyon ve bilgisayar çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, olayı gerçekleştirdiği belirlenen A.A'yı (37)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Pendik’te uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir adrese polis tarafından operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda toplamda 2 kilo 93,6 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 kişi yakalandı. Pendik’te Dumlupınar Mahallesinde bulunan bir ikamet adresinde uyuşturucu madde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
  • Soru Soru
Mide üşütmesi, sindirim sistemi enfeksiyonu olarak genellikle hafif semptomlarla seyreden bir rahatsızlıktır ve genellikle kendiliğinden geçer. Fakat bazı durumlarda daha ciddi sonuçlar ve komplikasyonlara görülebilir. Özellikle ciddi kusma ve ishal durumlarında, vücut sıvı kaybına uğrar. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru Soru
Evet, bilgisayar kullanımı el bileği ağrısına yol açabilir. Özellikle uzun süre boyunca bilgisayar kullanmak veya tekrarlayan el ve bilek hareketleri gerektiren işlerde çalışmak, karpal tünel sendromu gibi durumları tetikleyebilir. Klavye ve fareyi kullanmak, el bileği ve parmaklarda tekrarlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru Soru
E vitamini, vücut için önemli bir besin maddesidir ancak aşırı tüketimi bazı olumsuz etkilere yol açabilir. Aşırı E vitamini alımı, hipervitaminoz E olarak adlandırılır ve çeşitli sağlık sorunlarına neden olur. İşte gazlalığın olası etkileri: • Kan Pıhtılaşması Sorunları: Aşırı alımı, kanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
E vitamini eksikliği, vücut için önemli olan bu yağda çözünen vitamini yeterince alamamanız durumunda ortaya çıkar. E vitamini eksikliği çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. İşte eksikliğin olası etkileri: • Kalp Hastalıkları Riski: Eksikliği, LDL (kötü) kolesterolün oksidasyonunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
  • Soru Soru
Genellikle, doğum kontrol hapı infertiliteye yol açmaz ve kullanımı sonlandıktan sonra adet döngüsü ve yumurtlamaya dönülür. Özellikle, doğum kontrol hapının etkinliğini azaltan ilaçlarla birlikte kullanılması, doğum kontrol hapının etkinliğini azaltabilir ve gebe kalma riskini artırabilir. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
  • Soru Soru
Balık yağı, Omega-3 yağ asitleri bakımından zengin bir gıdadır ve sağlıklı bir diyetin bir parçası olabilir. Omega-3 yağ asitleri, vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için gerekli olan bir tür yağ asittir ve insanlar tarafından direkt olarak alınamaz, ancak gıda kaynaklarından alınabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Yolda kalmak araç sahiplerinin karşılaşabileceği en stresli durumlardan biridir. Aracın aniden arıza yapması, kaza yaşanması ya da farklı bir teknik problem oluşması durumunda hızlı ve güvenilir bir yol yardım hizmetine ihtiyaç duyulur. İşte tam bu noktada Türkiye’nin yenilikçi yol yardım...
Cevaplar
1
Görüntüleme
36

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Pendik Doğal Balyaj Ve Ombre
Paylaşımınız için teşekkürler! Pendik bölgesinde özellikle doğal bitişli balyaj ve ombre yapan güvenilir bir yer bulmak gerçekten meşakkatli bir...
Rüyada Dünyanın Sonunu Görmek
Rüyada dünyanın sonunu görmek, derin bir mânâ taşıyan ve rüyayı gören kimseye yönelik bir ihtar niteliğinde olan bir rüyadır. Bu sebeple, böyle...
Rüyada Hakkını Helal Etmemek
Rüyada hakkını helal etmemek, zor günler geçirmeye, mutsuzluk ve işlemiş günahlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder. Kişinin vicdani yükler...
Rüyada Eve İzinsiz Birinin Girmesi
Rüyada eve izinsiz bir kimsenin girdiğini görmek,beklenmedik bir misafire veya sırlarının açığa çıkmasına delâlet eder. Eğer eve giren kişi...
Rüyada Baba Evini Görmek
Rüyada baba evini görmek, rüya sahibinin ailesi, geçmişi, kökleri ve ruh hâli ile ilgili pek çok mânâya delâlet eder. Baba evi, kişinin sığınacak...
Geri