Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sevenleri Ferdi Tayfur'un kabrine akın etti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 33

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,175
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,735,140
💵Bakiye
179TL
Sevenleri Ferdi Tayfur'un kabrine akın etti

Arabeskin usta ismi 79 yaşında hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un sevenleri Yeniköy Mezarlığı'ndaki kabrine akın etti. Mezera çiçekler bırakıran hayranları duygu dolu anlar yaşandı.

K9iDQO7mREqssT5Rok5xrA.jpg

Sanat dünyasının efsane isimlerinden Ferdi Tayfur'un vefatının ardından Sarıyer'de bulunan Yeniköy Mezarlığı'ndaki kabrine sevenleri akın etti. Sabah saatlerinden itibaren mezarlığa gelen kalabalık, Ferdi Tayfur'a duydukları sevgiyi dile getirirken duygu dolu anlar yaşandı.
jc32Ih8qM0ypgJrZyIXWrA.jpg

Güngör, Ferdi Tayfur'un cenaze törenine gelemediğini bilerterek bu nedenle Almanya'da Tayfur için gıyabi cenaze namazı kuldıklarını söyledi: "Ferdi babamızın ölümü Birbirimizi sevmemize vesile olsun her şeyden önce ben namaz kılan, 5 vakit namazımızı kılan bir kardeşinizim. Ama Ferdi babamız bize her şeyi sevdiren bir kardeşimizdi. Cenaze namazına gelemedim. Gıyaben cenaze namazını arkadaşlarımızla birlikte biz başka yerde eda ettik. Almanya'da kendi aramızda böyle cemaat olarak namaz kıldık. Rabbim inşallah yeni yılda bize daha acılar yaşatmasın diyorum. Her şeyden önce birbirimizi sevmiş olalım inşallah” diye konuştu.
E1oSzZbqS0yXGR6B5u8xdA.jpg

Usta sanatçının başka bir hayranı Burak Tosun ise, “Ferdi Tayfur'un cenazesine katıldım. Binlerce insan vardı kalabalıktı. Sevenler de vardı tabii. Biz zaten Ferdi Tayfur'u her zaman seviyorduk. Şarkılarını, arabesklerini çok severdik. Ben onunla büyüdüm. Ferdi Tayfur'un cenazesine geldiğimden beri hani mezarına uğruyorum, seviyorum. Şarkılar iyi, güzeldi” ifadelerini kullandı.
hHED87fwZEalm01a8uqLiw.jpg

Y0dTMaBrQ0eoLwH0Bn_4Kg.jpg

XCZG_1v2NUiQEhUrPdmwdw.jpg

RZLwNne1HEGpd7WM4ZXRTA.jpg

yfoDCn0KjECAQ_9zVItwwQ.jpg

Kaynağa git...

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Köpeği köprüden suya atan kişiye işlem yapıldı

Benzer konular

• Soru Soru
Ferdi Tayfur'un en iyi albümü konusunda kesin bir görüş yoktur. Ancak, bazı kaynaklar Prangalar albümünü en iyisi olarak değerlendirmektedir. Bu albüm, 5 milyondan fazla satış rakamıyla Türkiye'nin en çok satan albümlerinden biridir. Diğer kaynaklar ise Huzurum Kalmadı veya Yaktı Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
  • Soru Soru
Ferdi Tayfur'un en çok dinlenen şarkısı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, sanatçının en çok dinlenen şarkılarından bazıları şunlardır: Sabahçı Kahvesi; Huzurum Kalmadı; Bana Sor; Sevda Yelleri; İçim Yanar. Ayrıca, "Çeşme", "Geçen Yıl" ve "Ben de Özledim" gibi şarkılar da sıkça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
Ferdi Tayfur'un 33 adet stüdyo albümü ve 24 adet 45'lik plak olmak üzere toplamda 57 adet kaydı bulunmaktadır. Ayrıca, 2025 yılında çıkardığı "Benim Gibi Sevenler (Canlı)" ve "Geçen Yıl (Canlı)" gibi single'ları da dikkate alındığında, toplam şarkı sayısının daha da artmış olabileceği söylenebilir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Ferdi Özbeğen Kimdir? Piyanist şantör, ses sanatçısı, taverna müziğinin duayenlerinden (D. 17 Ağustos 1941, İzmir – Ö. 28 Ocak 2013, İstanbul). Girit göçmeni Hasan Özbeğen ile Ankaralı Katolik bir Ermeni aileden gelen Afet (Anita) Özbeğen’in ikinci evliliklerinden dünyaya geldi. İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ferdi Zeyrek Kimdir? Ferdi Zeyrek 1977 yılında Manisa'da doğdu. Zeyrek, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü bitirdi. Ferdi Zeyrek'in kariyeri, mimarlık alanında başladı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra memleketi Manisa’da Mimari Projeler ve İç Tasarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ferdi Tayfur'un avukatı Hakan Tamgüç, sanatçının vefatının ardından başlayan tartışmalara sert tepki gösterdi. Sanatçının vasiyeti ve mirasıyla ilgili tartışmalara son vereceğini belirten Tamgüç, "Ferdi abi Necla Nazır’a Emirgan’da 5 milyon dolarlık yalı verdi. Milyonlarca lira verdi ona ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ferdi Tayfur'un avukatı olduğunu belirten Hakan Tamgüç, sanatçının yanlış tedavi kurbanı olduğunu ileri sürdü. Sanatçının mirasıyla ilgili tartışmalara son vereceğini belirten Tamgüç, "Ferdi abi Necla Nazır’a Emirgan’da 5 milyon dolarlık yalı verdi. Milyonlarca lira verdi ona ve kızına” dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Vefatıyla Türkiye'yi ve hayranlarını yasa boğan Ferdi Tayfur’un ciddi bir serveti olduğu anlaşılıyor. 34 film çeken ve bütün kasetleri yok satan Ferdi Tayfur, Türkiye'nin en çok kazanan sanatçılarından biriydi. Sanatçının, yılların birikimiyle, içinde Marmaris'te bir koy ve yarımadanın da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ferdi Tayfur'un cenaze töreninde ilginç bir olay yaşandı.. Ferdi Tayfur'u son yolculuğuna uğurlamak için gelen bazı hayranları camide namaz kılarken ayakkabıları çalındı. Cenaze namazı öncesinde ikindi namazını kılmak için camiye girenlerin Ferdi Tayfur hayranlarından bazıları camiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Arabesk müziğin ünlü ismi 79 yaşında hayatını kaybeden Ferdi Tayfur için bugün İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Hayranları ve vatandaşlar mezarının başına kadar Ferdi Tayfur'un cenazesini dualarla uğurladı. Ferdi Tayfur'un ölümünden sonra yayınladığı mesajında, "Emmioğlu şimdi yetim kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Dünyanın Sonunu Görmek
Rüyada dünyanın sonunu görmek, derin bir mânâ taşıyan ve rüyayı gören kimseye yönelik bir ihtar niteliğinde olan bir rüyadır. Bu sebeple, böyle...
Rüyada Hakkını Helal Etmemek
Rüyada hakkını helal etmemek, zor günler geçirmeye, mutsuzluk ve işlemiş günahlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder. Kişinin vicdani yükler...
Rüyada Eve İzinsiz Birinin Girmesi
Rüyada eve izinsiz bir kimsenin girdiğini görmek,beklenmedik bir misafire veya sırlarının açığa çıkmasına delâlet eder. Eğer eve giren kişi...
Rüyada Baba Evini Görmek
Rüyada baba evini görmek, rüya sahibinin ailesi, geçmişi, kökleri ve ruh hâli ile ilgili pek çok mânâya delâlet eder. Baba evi, kişinin sığınacak...
Rüyada Çocuğunun Suda Boğulduğunu Görmek
Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek, kişinin evladı ile ilgili kaygı taşımasına, dünya işlerine gereğinden fazla dalarak ahiret hayatını...
Geri