Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tessy Ramos Correia Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
12,068
🌟Puan
1,792,075
💵Bakiye
22TL
tessy-ramos-correia-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Tessy Ramos Correia Kimdir?
Tessy Ramos Correia, Portekizli mankendir. Portekiz’in tescilli güzellerinden olan model, bir organizasyon için İstanbul'a gelmiştir. Burada ünlü şarkıcı Nihat Doğan ile tanışmıştır ve ikili, bir dönem sevgili olmuştur.

Genç yaşlarda eğitim alanında kariyer yapmayı tercih eden Ramos'un, 2015 yılına kadar öğretmenlik yaptığı biliniyor. Ancak daha sonra aldığı sürpriz bir kararla eğitim sektörünü bırakarak modellik dünyasına adım attı.

Kısa sürede dikkat çekmeyi başaran Tessy Ramos, Lüksemburg'da düzenlenen bir Top Model yarışmasında ikincilik elde etti. Başarılı model, daha sonra Bulgaristan'da gerçekleştirilen Lady University güzellik yarışmasında da ikinci olarak uluslararası alanda adını duyurdu.

Birden fazla yabancı dili akıcı şekilde konuşabilen Ramos'un toplam yedi dil bildiği ifade ediliyor. Bu özelliği sayesinde uluslararası organizasyonlarda da sıkça görev alan model, farklı ülkelerde düzenlenen moda ve tanıtım etkinliklerinde yer aldı.

Tessy Ramos Correia'nın hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri ise 2016 yılında yaşandı. Bir organizasyon kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen Ramos'un, etkinliğin ardından Portekiz'e geri dönmeyerek yaşamını farklı ülkelerde sürdürmeyi tercih ettiği öne sürüldü.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında kamuoyuna yansıyan bilgilerde Tessy Ramos Correia'nın da gözaltına alınan isimler arasında bulunduğu iddia edildi. Ancak soruşturmaya ilişkin resmi makamlar tarafından yapılacak açıklamalar ve adli sürecin sonuçları, hakkındaki iddiaların netlik kazanmasını sağlayacak.

Paylaşım için teşekkürler! Tessy Ramos Correia, özellikle Nihat Doğan ile olan birlikteliği ve öğretmenlikten modelliğe geçiş yapmasıyla oldukça dikkat çeken bir isim olmuştu. 7 dil biliyor olması gerçekten etkileyici bir detay. Biyografi kısmındaki güncel iddialar ise sürecin takipçileri için bilgilendirici olmuş. Elinize sağlık.

Köksal Özbek Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Melahat İleri Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

Geri