- Konular
- 11,960
- 🌟Puan
- 16,270,605
- 💵Bakiye
- 12TL
Windows İşletim Sistemi Kullanım Avantajları Nelerdir?
Windows işletim sistemleri ile oldukça zor olan bilgisayar kullanımı kolaylaşır ve ilk defa bilgisayar kullanan birisi bile kısa sürede bilgisayar kullanmaya alışarak birkaç aya günlük işlemlerini kolaylıkla yapabilir. Ayrıca Windows kendi güvenlik duvarını kullanarak zararlı program ve virüslere karşı verileri korurken tüm verilerinizi kolayca yedekleme imkanı sunar. Bilgisayarda oluşabilecek birçok hata için onarma ve sistem geri yükleme seçenekleri ile bilgisayarın iyi çalıştığı en son tarihe verilerinizi geri yükler ve verilerinizin kaybolmasını engeller. Bunların dışında yüksek performanslı oyunlarda sistemi oyundan maksimum verim alacak şekilde ayarlayarak diğer işletim sistemlerine göre daha düşük özelliklerde daha iyi performans sergiler.
Oyun geliştiricileri dünya çapında en fazla kullanılan işletim sisteminin Windows olmasından dolayı tüm oyunlarını Windows işletim sistemini uyumlu olarak geliştirir ve piyasaya sürer. En iyi Windows işletim sistemi avantajı ise tek bir etkinleştirme ile bilgisayarınıza format atmadığınız sürece ekstra bir ücret ödemeden tüm Windows özelliklerini ve güncellemelerini almaktır.