Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ahmet Olmuştur Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Konular
12,109
🌟Puan
1,805,417
💵Bakiye
22TL
ahmet-olmustur-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Ahmet Olmuştur Kimdir?
Ahmet Olmuştur’un yaşı ve doğum yeriyle ilgili kamuoyuna açık ve doğrulanmış bir bilgi bulunmamaktadır.

Ahmet Olmuştur, kariyerine 2000 yılında Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’nde yarı zamanlı olarak başlayan ve yıllar içinde şirketin en kritik ticari pozisyonlarına yükselen bir yöneticidir.

Lisansüstü eğitimini uluslararası bir modelle tamamlayan Olmuştur, işletme yüksek lisansını Long Island University (New York), European Business School (Londra) ve Pôle Universitaire Léonard de Vinci (Paris) gibi üç prestijli kurumda dönüşümlü olarak aldı. Bu eğitim modeli, onun çok kültürlü iş ortamlarına adapte olmasını ve küresel bakış açısıyla kararlar almasını sağladı.

Eğitiminin ardından yeniden THY bünyesine katılan Olmuştur, Uçuş Analisti olarak Gelir Yönetimi Başkanlığı’nda görev yaptıktan sonra Genel Dağıtım Sistemleri Müdürü, Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Müdürü ile Gelir Yönetimi Başkanı gibi kritik pozisyonlarda bulundu.

2014 yılından itibaren pazarlama, satış, gelir yönetimi ve fiyatlandırma gibi alanlardan sorumlu üst düzey görevlerde yer aldı ve 2023 yılından bu yana THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı olarak şirketin ticari operasyonlarını yönlendirmektedir.

Ahmet Olmuştur’un sorumluluk alanları arasında uçuş ağı planlaması, bilet fiyatlandırma stratejileri, satış ve pazarlama süreçleri, müşteri deneyimi, Miles&Smiles sadakat programı ve kurumsal iletişim faaliyetleri bulunuyor. İngilizceyi akıcı şekilde konuşan Olmuştur, başlangıç seviyesinde Arapça bilgisine ve Osmanlı Türkçesi okuma-yazma becerisine sahiptir.

Şirket içindeki görevlerinin yanı sıra SunExpress Hava Yolları Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi üyeliği, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliği ve IATA Dağıtım Danışma Konseyi üyeliği görevlerini de yürütmektedir. Bunun yanında Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı yönetim kurulu ve mütevelli heyeti üyeliği, Türkiye Golf Federasyonu yönetim kurulu, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu ve DEİK Türkiye-Almanya İş Konseyi üyeliği gibi farklı kurumlarda da aktif rol almaktadır.

Paylaşımınız için teşekkürler. Türk Hava Yolları'nın (THY) mutfağından yetişen ve kariyer basamaklarını adım adım tırmanan Ahmet Olmuştur'un biyografisi oldukça etkileyici.

Özellikle üç farklı ülkede tamamladığı yüksek lisans eğitimi ve THY bünyesindeki uzun soluklu tecrübesi, bulunduğu stratejik konumun nedenini çok iyi açıklıyor. Kurumsal görevlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarındaki aktif rolleri de dikkat çekici. THY'nin küresel başarısında payı olan önemli isimlerden biri.

Murat Şeker Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Ömer Sarıgül Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

Geri