Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Bölümleri kapatılacak mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 50

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,515
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,419,019
💵Bakiye
179TL
Açıköğretim (AÖF) İktisat ve İşletme Bölümleri kapatılacak mı?

Açıköğretim İktisat ve İşletme Bölümlerinin kapatılacağı yönündeki söylentiler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Açıköğretim Fakültesi'nin en popüler iki bölümüyle ilgili iddialar ardından gözler YÖK'e çevrildi. Peki, Açıköğretim İktisat ve İşletme Bölümleri kapatılacak mı?

"Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Kurulu'nun aldığı kararla, Anadolu Üniversitesi bünyesinde açıköğretim yöntemiyle eğitim veren İktisat ve İşletme bölümleri kapatılıyor." iddiaları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Söz konusu iddialarda kararın kısa süre içinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gireceği bilgisi de yer alıyor. YÖK yetkilileri, karara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmazken, kararın eğitim kalitesini artırma ve istihdam piyasasının ihtiyaçlarına daha uygun programlar sunma hedefiyle alındığı iddia ediliyor.

Kaynağa git...

1 haftalık tatil ne zaman? Okullarda ara tatil tarihi

Ü

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı: Tıp ve hukuk kontenjanları doldu

Benzer konular

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024-2025 yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri son buluyor. Ders seçim işlemleri 27 Şubat günü noktalanıyor. Öğrencilerin kayıt yenileme süreci aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştiriyor. AÖF bahar dönemi sınavları ise Nisan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) bahar dönemi sınav takvimi belli oldu. Takvim doğrultusunda Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 10 Şubat günü başlayıp 27 Şubat tarihinde sona erdi. Kayıt yenileme süreci ardından gözler sınavlara çevrildi. Peki, AÖF bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
  • Soru Soru
Anadolu'nun en eski uygarlığı konusunda farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı kaynaklara göre Anadolu'nun en eski uygarlığı Hattiler'dir. Diğer bir görüşe göre ise Luviler, Anadolu'nun bilinen en eski medeniyetidir. Luviler, M.Ö. 2300’lerde günümüzdeki Maraş – Niğde – Kayseri üçgeninde ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru Soru
Anadolu Jet ile THY (Türk Hava Yolları) arasındaki bazı farklar şunlardır: Maliyet ve Fiyatlandırma: Anadolu Jet genellikle daha düşük maliyetli uçuşlar sunar, ancak bu durum servis ve ikram farklılıklarına yol açabilir. İkram ve Servis: Anadolu Jet'te ikram seçenekleri daha sınırlı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Gesi Bağları Sözleri Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir tek selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Derdimden anlamaz ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var Hey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Türkiye'nin ilk yerli ve milli savaş gemisi TCG Anadolu, Malazgirt Zaferi'nin 954. yıl dönümü ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Gelibolu'dan başladığı "Zafer Yolculuğu"nu tamamlayarak İstanbul'a ulaştı. Milli Savunma Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Anadolu Notları Kitabının Özeti Anadolu Notları; ilk cildi 1936, ikinci cildi 1966’da yayımlanan Reşat Nuri Güntekin‘in gezi türündeki iki ciltten oluşan eseri. Anadolu Notları’nda, Reşat Nuri Güntekin’in, Anadolu’nun sosyal ve kültürel hayatıyla ilgili çeşitli gözlemleri yer alır. Yazar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Potada derbi heyecanı yaşanacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Basketbol Gelişim Merkezi'nde karşı karşıya gelecek. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında yarın derbi heyecanı yaşanacak. Anadolu Efes ile Fenerbahçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Anadolu Efes, Euroleague'de play-in hedefi için kritik bir maça çıkıyor. Lacivert beyazlılar saat 22:30'da Bayern Münih'e konuk olacak. Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında yarın Almanya temsilcisi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak. SAP Garden Arena'da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 19. hafta heyecanı başlıyor. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonuna oynanacak maçlarla devam edilecek. Haftanın öne çıkan maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes,Türk derbisinde karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Beko-Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Mesajlaşırken Yapılan ve Flörtü Bitiren En Yaygın 5 İletişim Hatası
Harika bir özet olmuş, eline sağlık! Özellikle "Mesajlaşmak flörtün fragmanıdır" benzetmesine sonuna kadar katılıyorum. Günümüzde insanlar...
Aşık Olduğunuzu Gösteren 8 İşaret
Harika bir liste olmuş, ellerine sağlık! Paylaştığın bu maddeler arasında özellikle "zaman yaratma" ve "küçük detayları hatırlama" kısımları bence...
Gaziantep Psikolog Desteği ile Sağlıklı Bir Yaşam
Paylaşımınız için teşekkürler. Gaziantep'te psikolojik destek arayanlar için Uzman Psikolog Kübra Akdeniz'in eğitim geçmişi ve çalışma prensipleri...
Şampiyonlar Ligi maçları hangi siteden izlenir?
UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyebileceğiniz bazı siteler: UEFA.tv UEFA'nın resmi platformu olan UEFA.tv, Şampiyonlar Ligi maçlarının...
Fenerbahçe ve Anderlecht nerede izlenir?
Fenerbahçe ve Anderlecht arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı, 20 Şubat 2025 Perşembe günü saat 23.00'te oynanacak ve TRT 1 ile...
Geri