Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

AÖF'ye kimler girebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 18

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,175
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,731,869
💵Bakiye
179TL
Açık Öğretim Fakültesi'ne (AÖF) girebilmek için aşağıdaki koşullardan birini sağlamak gerekmektedir:
  • YKS ile başvuru (yeni kayıt) En az lise veya dengi okullardan mezun olan öğrenciler, ÖSYM tarafından yapılan YKS’ye girerek açık öğretim fakültelerini tercih edebilir. Ön lisans açık öğretim programlarını tercih edebilmek için TYT sınav puanının hesaplanmış olması, lisans açık öğretim programlarını tercih edebilmek içinse ilgili puan türünde (SAY, SÖZ, EA) sınav puanının hesaplanmış olması gerekir.
  • İkinci üniversite programı ile başvuru Yükseköğretim kurumlarının; ön lisans veya lisans programlarından mezun olanlar, ön lisans veya lisans programlarında halen öğrenimlerine devam eden öğrenciler, başka bir ön lisans veya lisans programında bu yıl öğrenime başlayacak öğrenciler, İkinci Üniversite programlarına başvuru yapabilir.
  • Yurt dışından mezun veya yabancı uyruklu adaylar için TR-YÖS ile başvuru
Ayrıca, herhangi bir yükseköğretim programında kayıtlı olan ancak ilgili öğretim yılında kayıt yeniletmeyen öğrenciler, öğrenci durum belgesiyle kayıt yaptırabilir.

İTÜ öğrenci girişi nasıl yapılır?

6 sınıfta hangi dersler var?

Benzer konular

2025-2026 Eğitim yılının ATA AÖF Güz Dönemi sınavı için geri sayım başladı. ATA AÖF Sınavları Ne Zaman? 22-23 Kasım 2025 tarihlerinde gerçekleşecek. Ara (Vize) Sınav Giriş Belgesi https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden alınabiliyor. ATA AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI Sınav giriş belgenize aynı zamanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
  • Soru Soru
AÖF sınavlarında hangi soruların çıktığına dair güncel bilgi almak için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi: 2024-2025 öğretim yılı sınav sorumluluk ünitelerine ve çıkmış sınav sorularına erişim sağlanabilir. Aof.Tc: Açıköğretim fakültelerinin geçmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
ATA AÖF ÖBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki adımları izleyin: İnternet tarayıcınızı açın ve arama motoruna "ATA AÖF" yazın veya doğrudan aof.atauni.edu.tr adresine gidin. Ana sayfada bulunan "Öğrenci Bilgi Sistemi" veya "ÖBS" bağlantısına tıklayın. Giriş sayfasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
  • Soru Soru
AÖF e-Kampüs platformunu kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: Giriş Yapma: e-Kampüs giriş linkinden giriş ekranına ulaşılır ve üniversite kimliği, T.C. kimlik numarası veya E-Devlet hesap bilgileri ile oturum açılır. Derslere Erişim: Giriş yaptıktan sonra dersler, bölüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Açıköğretim İktisat ve İşletme Bölümlerinin kapatılacağı yönündeki söylentiler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Açıköğretim Fakültesi'nin en popüler iki bölümüyle ilgili iddialar ardından gözler YÖK'e çevrildi. Peki, Açıköğretim İktisat ve İşletme Bölümleri kapatılacak mı? "Yükseköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Açıköğretim 2024-2025 bahar dönemi ara sınav tarihi öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde eğitim hayatına devam eden yüz binlerce öğrenci, bahar dönemi ara sınavlarına katılacak. Peki, AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? Lisans veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi vize sınavları için gözler sınav giriş belgelerinde! Adaylar, ATA AÖF sınav yerlerini Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden görüntüleyebiliyor. ATA AÖF ara sınavları ne zaman? ATA AÖF 2025 yılı sınav takvimine göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Anadolu Üniversitesi’nde iki yıllık ön lisans ve dört yıllık lisans eğitimlerini açıktan sürdüren öğrencileri, AÖF bahar dönemi sınav takvimine odaklandı. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi’nde öğrencilere bahar döneminde ara sınav ve dönem sonu(final) sınavı uygulanacak. Bahar dönemi ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi kayıt yenileme süresi uzatıldı. Öğrenciler ders kayıt ücretini ödedikten sonra ders seçim işlemini online olarak gerçekleştirebiliyor. 1. sınıf öğrencilerinin ders kayıtları fakülte tarafından yapılıyor. ATA AÖF kayıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) bahar dönemi sınav takvimi belli oldu. Takvim doğrultusunda Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 10 Şubat günü başlayıp 27 Şubat tarihinde sona erdi. Kayıt yenileme süreci ardından gözler sınavlara çevrildi. Peki, AÖF bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Dünyanın Sonunu Görmek
Rüyada dünyanın sonunu görmek, derin bir mânâ taşıyan ve rüyayı gören kimseye yönelik bir ihtar niteliğinde olan bir rüyadır. Bu sebeple, böyle...
Rüyada Hakkını Helal Etmemek
Rüyada hakkını helal etmemek, zor günler geçirmeye, mutsuzluk ve işlemiş günahlardan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder. Kişinin vicdani yükler...
Rüyada Eve İzinsiz Birinin Girmesi
Rüyada eve izinsiz bir kimsenin girdiğini görmek,beklenmedik bir misafire veya sırlarının açığa çıkmasına delâlet eder. Eğer eve giren kişi...
Rüyada Baba Evini Görmek
Rüyada baba evini görmek, rüya sahibinin ailesi, geçmişi, kökleri ve ruh hâli ile ilgili pek çok mânâya delâlet eder. Baba evi, kişinin sığınacak...
Rüyada Çocuğunun Suda Boğulduğunu Görmek
Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek, kişinin evladı ile ilgili kaygı taşımasına, dünya işlerine gereğinden fazla dalarak ahiret hayatını...
Geri