Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde cinayet: Düğünde çalışan 15 yaşındaki kız çocuğu öldürüldü

Ü

Üye silindi 81

Guest
303692.webp

Boğaziçi Üniversitesi’nde dehşet: 15 yaşındaki kız çocuğu öldürüldü**

İstanbul’un en köklü eğitim kurumlarından Boğaziçi Üniversitesi’nin kampüsü, dün gece kan donduran bir cinayete sahne oldu. Üniversite kampüsünde düzenlenen bir düğünde çalışan 15 yaşındaki kız çocuğu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü. Olay, gece geç saatlerde kampüs içerisindeki düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre düğünde garson olarak çalışan genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle saldırıya uğradı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kampüs çevresindeki güvenlik kameraları tek tek incelenirken, görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruldu. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Henüz 15 yaşında hayatını kaybeden genç kızın ölümü, büyük üzüntü ve öfke yarattı.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan olay, çocuk işçiliği ve güvenlik zafiyetleri konularını da yeniden tartışmaya açtı. Soruşturma sürerken, genç kızın ailesi gözyaşları içinde adalet çağrısı yaptı.

Ü

Mardin'de halk otobüsü ile TIR çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Konuyu izleyenler

Benzer konular

• Soru Soru
Işık Üniversitesi, 139 yıllık Feyziye Mektepleri Vakfı’nın köklü eğitim mirasıyla, Atatürkçü düşünceye dayalı çağdaş üniversite anlayışıyla eğitim vermektedir. Işık Üniversitesi'nin bazı olumlu yönleri: Eğitim kalitesi: Uluslararası akreditasyon ve dünya standartlarında eğitim Kampüsler: Şile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru Soru
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin iyi bir üniversite olup olmadığı, kişisel beklentiler ve değerlendirmelere bağlıdır. Bazı olumlu özellikler: Konumu: Ege bölgesinde yer alması ve İzmir'e yakınlığı avantaj olarak görülmektedir. Eğitim kalitesi: Mühendislik gibi bazı bölümler, bölgedeki diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
  • Soru Soru
İnönü Üniversitesi OBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir: obs.inonu.edu.tr adresine giderek, Önlisans, Lisans veya Enstitü öğrencisi olarak giriş yapabilirsiniz. turkiye.gov.tr üzerinden e-Devlet şifresi, mobil imza, elektronik imza, T.C. Kimlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
  • Soru Soru
Evet, Bursa Teknik Üniversitesi'nde uzaktan eğitim bulunmaktadır. Bursa Teknik Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) aracılığıyla çeşitli ders ve programları uzaktan eğitim modeliyle sunmaktadır. Uzaktan eğitim özellikle bazı derslerin çevrimiçi olarak sunulması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
  • Soru Soru
Evet, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde uzaktan eğitim bulunmaktadır. Üniversitenin uzaktan eğitim faaliyetleri, ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden yürütülmektedir. Bu portal, ön lisans, lisans, yüksek lisans dahil tüm eğitim programlarında bilgi ve iletişim teknolojilerine dayalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru Soru
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, köklü bir akademik mirasa sahip olup, sosyal bilimler ve sanat alanında kendini kanıtlamış bir üniversitedir. Bazı olumlu özellikler: Modern kampüsler: Beşevler, Gölbaşı, Polatlı gibi farklı lokasyonlarda yer alan kampüsleri ile kolay ulaşılabilirlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
2025 yılı için Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavları yüz yüze yapılacaktır. Ancak, güncel gelişmelere göre akademik takvimde tarih ve saat değişikliğine gitme hakkı Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi’ne aittir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru Soru
Karabük Üniversitesi OBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: OBS Web Sitesine Gitme: obs.karabuk.edu.tr adresine tarayıcınızdan ulaşın. Kullanıcı Bilgilerini Girme: Öğrenci numarası ve şifre ile giriş yapın. Şifre unutulduğunda "Şifremi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Soru Soru
Fırat Üniversitesi'nde uzaktan eğitim, iki ayrı platform üzerinden yürütülmektedir. Advancıty: Sosyal Bilimler Enstitüsü, İlahiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Fen Fakültesi (ortak dersler), Mimarlık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
Siirt Üniversitesi OBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: obs.siirt.edu.tr adresine gidin. Ana sayfada sağ üst köşede veya belirgin bir konumda bulunan "Öğrenci Girişi" seçeneğini seçin. Açılan ekranda öğrenci numaranızı ve daha önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Nohut Dolama Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, paylaşımınız için teşekkürler! Nohutlu börek sevenler için hem doyurucu hem de çok lezzetli bir seçenek. Özellikle harcındaki...
Kabartma Tozlu Pişi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif! Paylaşımınız için teşekkürler. Mayasız olması sayesinde bekletme derdi olmadan şipşak hazırlanabilecek çok pratik bir yöntem...
Patatesli Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, ellerinize sağlık! Özellikle kıymasız ve besleyici bir alternatif arayanlar için yeşil mercimek ve patates uyumu çok lezzetli...
Adrese Teslim Diyet Paketleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle yoğun tempoda çalışanlar ve mutfakta vakit kaybedemeyenler için adrese teslim diyet paketleri gerçekten...
[OzzModz] Log All Moderator Actions
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz] Log All Moderator Actions - [OzzModz] Log All Moderator Actions Bu kaynak hakkında daha...
Geri