Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oğlum 2 yaşına giriyor. 28 Ağustos Perşembe günü bende inşaat araçları konseptli bir doğum günü kutlaması yapacağımOğlum 1 yaşına girecek aslan kral konsepti yapmak istiyorum ama değişik fikirler istiyorum
Benim ilk oğlum 1 yaşına girerken patron Bebek yapmıştım ikinci yaşında araba konsepti yapmıştım şimdi ikinci oğlum 3 Ekim'de 1 yaşına girecek adı Alparslan ona da aslan kral yapmak istiyorum ama değişik konsept ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum. Allah 20 li yaşlarını göstermeyi de nasip etsin inşallahBenimde oğlum 2 yaşına giriyor. 28 Ağustos Perşembe günü bende inşaat araçları konseptli bir doğum günü kutlaması yapacağım![]()
Aynen çok seviyor çok ilgisi var o yüzden onu tercih ettimBenim ilk oğlum 1 yaşına girerken patron Bebek yapmıştım ikinci yaşında araba konsepti yapmıştım şimdi ikinci oğlum 3 Ekim'de 1 yaşına girecek adı Alparslan ona da aslan kral yapmak istiyorum ama değişik konsept ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum. Allah 20 li yaşlarını göstermeyi de nasip etsin inşallahİnşaat araçlarını seviyorsa mükemmel bir fikir olacaktır.
Sağlıklı ve mutlu yaşları olsunBenimde oğlum 2 yaşına giriyor. 28 Ağustos Perşembe günü bende inşaat araçları konseptli bir doğum günü kutlaması yapacağım![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahSağlıklı ve mutlu yaşları olsun![]()
Oğlunuzun ilgisini çok çeken sevdiği bir karakter yada oyuncak üzerinden yola çıkarak farklı şekillerde konseptleri bir araya getirebilirsinizBenim ilk oğlum 1 yaşına girerken patron Bebek yapmıştım ikinci yaşında araba konsepti yapmıştım şimdi ikinci oğlum 3 Ekim'de 1 yaşına girecek adı Alparslan ona da aslan kral yapmak istiyorum ama değişik konsept ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum. Allah 20 li yaşlarını göstermeyi de nasip etsin inşallahİnşaat araçlarını seviyorsa mükemmel bir fikir olacaktır.
Amin inşallahAynen çok seviyor çok ilgisi var o yüzden onu tercih ettimmaşallah çok güzel şekilde kutlamalar yapmışsınız rabbim nice güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin
![]()
Sevgili Luna sağlıklı ve mutlu yaşları olsun. Konsept fikirleri için arama departmaları üzerinden güzel detaylar bulabilirsin.Amin inşallah
Amin inşallah