Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum Günü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Luna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 239
Oğlum 1 yaşına girecek aslan kral konsepti yapmak istiyorum ama değişik fikirler istiyorum
Benimde oğlum 2 yaşına giriyor. 28 Ağustos Perşembe günü bende inşaat araçları konseptli bir doğum günü kutlaması yapacağım ☺️

Benimde oğlum 2 yaşına giriyor. 28 Ağustos Perşembe günü bende inşaat araçları konseptli bir doğum günü kutlaması yapacağım ☺️
Benim ilk oğlum 1 yaşına girerken patron Bebek yapmıştım ikinci yaşında araba konsepti yapmıştım şimdi ikinci oğlum 3 Ekim'de 1 yaşına girecek adı Alparslan ona da aslan kral yapmak istiyorum ama değişik konsept ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum. Allah 20 li yaşlarını göstermeyi de nasip etsin inşallah ✨ İnşaat araçlarını seviyorsa mükemmel bir fikir olacaktır.

Benim ilk oğlum 1 yaşına girerken patron Bebek yapmıştım ikinci yaşında araba konsepti yapmıştım şimdi ikinci oğlum 3 Ekim'de 1 yaşına girecek adı Alparslan ona da aslan kral yapmak istiyorum ama değişik konsept ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum. Allah 20 li yaşlarını göstermeyi de nasip etsin inşallah ✨ İnşaat araçlarını seviyorsa mükemmel bir fikir olacaktır.
Aynen çok seviyor çok ilgisi var o yüzden onu tercih ettim☺️ maşallah çok güzel şekilde kutlamalar yapmışsınız rabbim nice güzel sağlıklı yaşlar nasip etsin🥰

Oğlunuzun ilgisini çok çeken sevdiği bir karakter yada oyuncak üzerinden yola çıkarak farklı şekillerde konseptleri bir araya getirebilirsiniz ☺️ mesela aslan kralın yanında çizgi film içindeki diğer karakterleride ekleyebilirsiniz☺️ yada bir başka fikir olarak sevdiği hayvanlardan bir kaçıyla bir konsept düzenleyebilirsiniz 👍

Ü

Yeni Doğan Bebek Tebrik ve kutlama mesajları

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

Geri