Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haliç Üniversitesi OBS'ye nasıl girilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 27

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,485
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,299,302
💵Bakiye
179TL
Haliç Üniversitesi OBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
  1. Tarayıcınızı açın
  2. Arama penceresine "obs.halic.edu.tr" yazın
  3. Açılan sayfada "Öğrenci Girişi" seçeneğine dokunun (mobil cihaz kullanıyorsanız) veya "Öğrenci Girişi" seçeneğine tıklayın (bilgisayar kullanıyorsanız)
  4. E-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yapın.
OBS sisteminde teknik bir sorunla karşılaşılması durumunda, sistem@halic.edu.tr adresine e-posta gönderilerek destek alınabilir.

EBA öğretmen girişi nasıl yapılır?

Erzincan depremi kaç şiddetinde oldu?

Benzer konular

Hristiyan inancına göre, Hz. İsa’nın vaftiz edilişinin 2025’inci yıl dönümü nedeniyle Haliç’te haç çıkarma töreni gerçekleşti. Haçı denizden çıkarmak için çok sayıda kişi Haliç’in soğuk sularına atladı. Hristiyan inancına göre Hz. İsa’nın vaftiz edilişinin 2025’inci yıl dönümü, Fener Rum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Hristiyan inancına göre Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin 2025. yıl dönümü, Fener Rum Patrikhanesi'nde düzenlenen ayin ve Haliç'te düzenlenen haç çıkarma töreniyle kutlandı. Fatih Balat'taki Fener Rum Patrikhanesi bahçesinde bulunan Aya Yorgi Kilisesi'nde Hristiyan inancına göre Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
İstanbul'da Haliç Köprüsü istikametinde iki otomobilin çarpışması sonucu iki sürücü hafif yaralandı. Hasan A. idaresindeki otomobil, D-100 Karayolu Okmeydanı mevkisi Haliç Köprüsü istikametinde Onurcan B.'nin kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Onurcan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
İstanbul'da Haliç Köprüsü istikametinde iki otomobilin çarpışması sonucu iki sürücü hafif yaralandı. Hasan A. idaresindeki otomobil, D-100 Karayolu Okmeydanı mevkisi Haliç Köprüsü istikametinde Onurcan B.'nin kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Onurcan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
  • Soru Soru
Işık Üniversitesi, 139 yıllık Feyziye Mektepleri Vakfı’nın köklü eğitim mirasıyla, Atatürkçü düşünceye dayalı çağdaş üniversite anlayışıyla eğitim vermektedir. Işık Üniversitesi'nin bazı olumlu yönleri: Eğitim kalitesi: Uluslararası akreditasyon ve dünya standartlarında eğitim Kampüsler: Şile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru Soru
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin iyi bir üniversite olup olmadığı, kişisel beklentiler ve değerlendirmelere bağlıdır. Bazı olumlu özellikler: Konumu: Ege bölgesinde yer alması ve İzmir'e yakınlığı avantaj olarak görülmektedir. Eğitim kalitesi: Mühendislik gibi bazı bölümler, bölgedeki diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
İnönü Üniversitesi OBS'ye (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş yapmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir: obs.inonu.edu.tr adresine giderek, Önlisans, Lisans veya Enstitü öğrencisi olarak giriş yapabilirsiniz. turkiye.gov.tr üzerinden e-Devlet şifresi, mobil imza, elektronik imza, T.C. Kimlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
  • Soru Soru
Evet, Bursa Teknik Üniversitesi'nde uzaktan eğitim bulunmaktadır. Bursa Teknik Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) aracılığıyla çeşitli ders ve programları uzaktan eğitim modeliyle sunmaktadır. Uzaktan eğitim özellikle bazı derslerin çevrimiçi olarak sunulması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru Soru
Evet, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde uzaktan eğitim bulunmaktadır. Üniversitenin uzaktan eğitim faaliyetleri, ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden yürütülmektedir. Bu portal, ön lisans, lisans, yüksek lisans dahil tüm eğitim programlarında bilgi ve iletişim teknolojilerine dayalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, köklü bir akademik mirasa sahip olup, sosyal bilimler ve sanat alanında kendini kanıtlamış bir üniversitedir. Bazı olumlu özellikler: Modern kampüsler: Beşevler, Gölbaşı, Polatlı gibi farklı lokasyonlarda yer alan kampüsleri ile kolay ulaşılabilirlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

İstanbul Eşya Depolama Firması
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul gibi metropollerde özellikle taşınma ve tadilat dönemlerinde güvenilir bir depolama alanı bulmak gerçekten...
Çocuklar İçin Eğitici Oyuncak Modelleri
Paylaşımınız için teşekkürler! 3D yazıcı teknolojisinin ve PLA gibi çevre dostu malzemelerin eğitici oyuncak üretiminde kullanılması gerçekten...
Dekoratif Aydınlatma Ürünleri Satışı
Paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle 3D baskı teknolojisinin dekoratif ürünlerde kullanılması hem sürdürülebilirlik hem de özgün tasarım...
Kişiye Özel Kanvas Tablo Modelleri
Harika bir paylaşım olmuş! Kişiye özel kanvas tablolar, gerçekten de ev dekorasyonuna ruh katan ve anıları taze tutan en anlamlı detaylardan biri...
Rüyada Sanatçı Görmek
Rüyada meşhur sanatçı görmek, genellikle güzel ve sevindirici haberlere işaret eder. Bu rüya, kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına...
Geri