Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KOÜ geçme notu kaç?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 15

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,552
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,906,413
💵Bakiye
179TL
Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ) ders geçme notu 60 (altmış)'tır.
Ayrıca, KOÜ'de not sistemi, Mutlak Değerlendirme Sistemi (MDS) ve Bağıl Değerlendirme Sistemi (BDS) olmak üzere iki temel yönteme dayanır.
  • MDS: Sınıfta 25'ten az öğrenci varsa veya sınav ortalaması 80'in üzerindeyse uygulanır 3. Notlar, doğrudan elde edilen puana göre harf notuna dönüştürülür.
  • BDS: Sınıf ortalamasına göre değerlendirme yapılır. Bu sistemde öğrencinin notu, sınıfın genel başarısı içinde konumlandırılır.

Trakya Üni iyi bir üniversite mi?

Tıp için ilk kaç bin?

Benzer konular

• Soru Soru
2025 yılı itibariyle Türkiye'de kırmızı ışıkta geçme cezası 2.168 TL'dir. Ceza ödeme yöntemleri: e-Devlet: "Gelir İdaresi Başkanlığı Trafik Para Cezası Sorgulama" hizmeti üzerinden. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) web sitesi: Plaka, T.C. kimlik numarası veya vergi numarası ile sorgulama yaparak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru Soru
Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) bir dersten geçmek için alınması gereken not, mutlak değerlendirme sisteminde 50'dir. DEÜ'de uygulanan geçme notları şu şekildedir: AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD Bu notları alan öğrenciler, o dersi başarmış sayılır. FD ve FF Bu notlar başarısızlığı ifade eder. Y...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
  • Soru Soru
2024-2025 eğitim öğretim yılı itibarıyla, Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) ders geçme notu 50'dir. Yeni yönetmelikle, açık öğretim ortaokulu ve liselerinde tüm derslerde 45 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılmaktadır. Açık öğretim ortaokulunda Türkçe dersinden 70, diğer derslerden 50, açık öğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin, gençlerde kelime dağarcığı ve iletişim becerilerini artırabilmek amacıyla Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde geçme notunu yükselttiklerini duyurdu. Hem Türkçe hem Türk Dili Edebiyatı derslerinin değerlendirilmesi diğer derslerden farklı olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Diğer İsimleri Çövenotu, Kargasabunu, Köpürgen, Saponaria officinalis Botanik Bilgi Karanfilgiller familyasındandır. Sabunotu 30-80 cm boyunda çok yıllık bir bitkidir. Kökleri yeraltında yatay olarak çevresine yayılır. Gövdesi tabanda mor-kırmızı, üst tarafta açık yeşil renkli, silindirik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Hamile Elbisesi Giydiğini Görmek
Bir kimsenin rüyasında hamile elbisesi giydiğini görmesi, büyük bir sorumluluğun altına sokacağına ve bu sorumluluğun sonunda hayırlı bir neticeye...
Rüyada Kızının Kaynanasını Görmek
Bir kimsenin rüyasında kızının kaynanasını (kayınvalidesini) görmesi, haneye gelecek hayır ve berekete delâlet eder. Rüya sahibinin aile...
Rüyada Kaynanayı Dövmek
Bir kimsenin rüyasında kaynanasını dövdüğünü görmesi, rüya sahibinin kaynanasına veya ailesine bir iyilikte bulunacağına, onlara yardım edeceğine...
Rüyada Kocanın Karısını Dövmesi
Rüyada kocanın karısını dövmesi, zahiren kötü bir anlama gelse de, tabir açısından hayra delâlet eder. Kocanın karısına karşı beslediği derin...
İstanbul TV Tamiri Servisi
Paylaşımınız için teşekkürler! İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir ve Çekmeköy gibi geniş bir bölgede yerinde ve garantili...
Geri