Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüm Vücut Haritalama İşlemi (Total Body Mapping) Özellikleri Nelerdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 9

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
34,582
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,783,098
💵Bakiye
452TL
myCRED_Balance
myCRED_Balance
Ben takibi birçok yolla gerçekleştirilebilir. Tüm Vücut Haritalama yönteminin özellikleri şu şekildedir;

1-Tüm vücut haritalama yöntemi cilt kanserinin erken teşhisinde kullanılan bir yöntemdir.

Deri kanserleri, var olan bir benden gelişebileceği gibi, birçoğu da direkt olarak ortaya çıkar. Dijital dermoskopi ile birlikte tüm vücudun fotoğraflanması risk altındaki hastaların izlenmesinin bir metodudur. Otomatik tüm vücut haritalanması (Automated Total Body Mapping), ile her bir ben veya lezyon ayrı ayrı takip edilir.

2-Hızlı fotoğraflama ile tüm vücudun taranması

Sistem, hastaya çeşitli pozisyonlar verdirilerek, el ayası ve ayak tabanı dahil baştan ayağa tüm vücudu fotoğraflar. Elde edilen fotoğraflar, yüksek çözünürlüklüdür ve mimimum zamanda yapılır.

3-Tüm vücut haritalanması ve dermoskopi kombinasyonu

Tüm vücut görüntülemeden sonra, birkaç dakika içinde ilgili tüm benler ve lezyonlar tüm vücut fotoğraflarında dijital olarak sayılırlar ve dermoskopik fotoğrafları çekilir. Tüm bu işlemler yüksek hassasiyet ve güvenilirlikle yapılır.

4-Yeni ve değişen ben ve lezyonun bir bakışta tespiti

Yüksek risk taşıyan hastaların, takiplerinde, tüm vücut haritalamasını sağlayan cihazda bulunan; tam otomatik kamera, hareketli tarama sistemi, lazer konumlandırma sistemi sayesinde gerçekleştirilen karşılaştırma ile tüm yeni ve değişmiş benler görülebilir.

Tüm Vücut Haritalama (Total Body Mapping) Nedir?

Tüm Vücut Haritalama işlemi kimlere önerilir?