Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

UBIS sistemi nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 6

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
25,921
Web sitesi
argun.tc
Bakiye
180TL
UBIS farklı bağlamlarda farklı anlamlara gelebilmektedir:
  • İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgi Sistemi UBİS, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin ders programlarını, notlarını ve duyurularını takip edebildiği, akademik kaynaklara ulaşabildiği bir platformdur.
  • Uzaktan Batarya Yönetim ve İzleme Sistemi UBİS, akülerin sağlık ve performansını uzaktan izlemek ve yönetmek için tasarlanmış bir teknolojidir.
  • Ulusal Bilişim Yönetim Sistemi UBYS, kamu kurumlarının bilgi teknolojileri altyapılarını daha etkin, güvenli ve merkezi bir şekilde yönetmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir.
Ayrıca, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi'nde kullanılan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) de bu kısaltmayla anılmaktadır.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Benzer konular

• Soru Soru
Çukurova Üniversitesi ÇÜBİS (Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi) şifresi almak için aşağıdaki adımlar izlenebilir: OBS sistemine giriş yapın. "Uzaktan Öğretim (Teams/CuLMS) Bilgilerimi Göster" düğmesine tıklayın. Ekranda görünen "Microsoft Teams/CuLMS Şifremi Unuttum/Giriş Yapamıyorum" düğmesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  • Soru Soru
K12 sistemi, genellikle eğitim kurumları tarafından kullanılan bir öğrenci bilgi sistemi olan K12Net üzerinden yönetilir. K12Net'in bazı kullanım özellikleri: Öğrenci ve veli erişimi: Öğrenciler ve veliler, kendi kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak, devamsızlık, ders programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru Soru
Veli Bilgilendirme Sistemi'ne (VBS) giriş yapmak için aşağıdaki adımlar izlenir: eokul.meb.gov.tr adresine gidilir. Sağ tarafta bulunan "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki bilgiler doldurulur. Sistem üzerinde bulunan güvenlik kodu, T.C. Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarası alanları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  • Soru Soru
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) kampüs sistemini kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: Kampüs Bilgi Sistemi Giriş: kampus.izu.edu.tr adresine gidilir. E-posta adresi ve şifre girilerek "Giriş" yapılır. "Hesap Oluştur" veya "Şifremi Unuttum" seçenekleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  • Soru Soru
Sebit VCloud, okulların tüm akademik uygulamalarını, eğitsel, yönetsel ve üretime dayalı süreçleriyle tek bir omurgada bütünleştiren bir "Yeni Nesil Eğitsel Paylaşım ve İş Birliği Platformu"dur. Sebit VCloud'un çalışma şekli: Kişiselleştirilmiş Eğitim: Online eğitim ortamında öğrencileri pasif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  • Soru Soru
Defter beyan sistemi, muhasebenin dijital ortamda gerçekleştirilmesini sağlayan bir platformdur. Bu sistem sayesinde mükellefler, gelir ve gider kayıtlarını elektronik ortamda tutabilir, vergi beyannamelerini hazırlayabilir ve belgelerini dijital olarak saklayabilirler. Dolayısıyla, defter beyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
  • Soru Soru
Kaldıraç Sistemi Nasıl Çalışır? Avantajları ve Riskleri Nelerdir? Finansal piyasalarda özellikle Forex ve kripto dünyasında sıkça duyduğumuz kavramlardan biri kaldıraç (leverage) sistemidir. Kaldıraç, yatırımcıya elindeki sermayeden çok daha büyük bir pozisyon açma imkânı sunar. Bu özellik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Windows İşletim Sistemi Sürümleri Nelerdir? Windows işletim sistemi belirli sürelerden sonra güncellenerek yeni sürümler ortaya çıkarır. İlk Windows işletim sistemi Microsoft Windows 1.0 işletim sistemidir. Bu işletim sistemi Windows’un 1985 yılında üretilmiş ilk versiyonudur. 1985 ve sonraki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Windows İşletim Sistemi Kullanım Avantajları Nelerdir? Windows işletim sistemleri ile oldukça zor olan bilgisayar kullanımı kolaylaşır ve ilk defa bilgisayar kullanan birisi bile kısa sürede bilgisayar kullanmaya alışarak birkaç aya günlük işlemlerini kolaylıkla yapabilir. Ayrıca Windows kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
  • Kilitli
  • Sabit
Etkinlik Miktarı: Gerçekleşen aktivite başına verilen puan. Olumsuzlama Miktarı: Gerçekleşen aktivitenin iptali veya kaldırılması durumunda iptal edilen cezalandırılan puan. PUAN AKTİVİTELERİ FORUMA KAYIT OLDUNUZ Foruma kayıt olarak puan kazanmaya başlarsınız. Etkinlik Miktarı: +1000 Puan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Geri