Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yasin Çam Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 69

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Konular
34,486
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,314,806
💵Bakiye
179TL
yasin-çam-kimdir-nereli-yaşı-boyu-kilosu-biyografisi-arguntc.webp

Yasin Çam Kimdir?
Tiyatro, reklam, sinema ve dizi film oyuncusu. 15 Şubat 1987, İstanbul doğumlu. Muğla / Milas’ta büyüdü. Milas Anadolu Lisesi, Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu / Bankacılık Bölümü (2013) mezunu.

İlk yıl sene sonuna doğru Marmara Üniversitesi Mizah Kulübü ne katılarak bir tiyatro oyununda oynadı. İkinci sınıfın sonuna doğru oyuncu olmaya karar verdi. 2006-2013 arası bir sürü oyunda rol aldı ve bir kaç oyun yönetti.

4 yıl kulübün başkanlığını yaptı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarını kazandı. 2013-2015 arası orada oyunculuk eğitimi aldı.

2015-2016 yılları arası reklam filmlerinde oynadı. 2016 da Hesapta Aşk adlı sinema filminde, yine 2016 yılında Yüksek Sosyete, 2017’de Nerdesin Birader 2018'de Aslan Ailem, 2018'de Elimi Bırakma dizi projelerinde rol aldı.

2016 yılı başında BKM Mutfak'ta “4 Çeyrek 1 Tam” skeç gecesi projesinde yer aldı. 2017 yılında Yılmaz Erdoğan ile tanıştı ve mutfak ekibine dahil oldu. BKM Mutfak’ı hayatındaki okullar arasında en kıymetlisi sayıyor.

2018 yılı itibariyle Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine dahil oldu. Halen bu ekipte çalışmalarını sürdürüyor.

Rol Aldığı Tv Programları
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (2018)

Rol Aldığı Diziler
Elimi Bırakma (2018)

Aslan Ailem (2018)

Nerdesin Birader (2017)

Yüksek Sosyete (Ercan, 2016)

Rol Aldığı Sinema Filmleri
Hesapta Aşk (2016)

Benzer konular

Yasin Köksal Kimdir? Yasin Köksal'ın memleketi, Afyonkarahisar'ın en büyük ilçelerinden biri olan Dinar. Köksal, aslen Dinarlı olup yaşamını uzun süredir Afyonkarahisar ve Ankara ekseninde sürdürüyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile 26 Haziran 2015 tarihinde dünya evine giren...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yasin Kol Kimdir? Yasin Kol, 15 Aralık 1987 tarihinde Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. Eğitimini Sürmene Lisesi’nde tamamladı. Futbola ve hakemliğe ilgisi genç yaşlarda başlayan Kol, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olarak hakemlik kariyerine 2008 yılında adım attı. Aktif hakemliğin yanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yasin Aydın-Yare El Değdi Sözleri Bir gülüşle başlamıştı ama aşkı yalandı Güvenmiştim ona beni yarıyolda bıraktı 'Yalvarsam da haykırsam da geri gelmez vicdansız O güldü ben dalıydım onu eller kopardı' (2 kere) NAKARAT Güle yel değdi buna yanarım Yare el değdi hergün ağlarım(2 kere)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Yasin Aydın-Kim o Sakallı Adam Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Bastığın Nakarat Şimdi Bana Söylermisin Kim O Sakallı Adam Ne Buldun Onda Söyle Ne Var Bende Olmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Rüyada yasin görmek, rüyayı gören kişinin dualarının ve tövbelerinin Allah katında kabul olacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder. Rüya sahibinin inancı doğrultusunda ve kuran-ı kerimin emrettiği gibi yaşayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kul hakkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Rüyada Yasin okumak, rüyayı gören kişinin, besmele ve kalbinde taşıdığı sağlam iman ile girdiği her işte çok büyük başarı kazanacağına ve kazandığı para ve mal ile yardıma muhtaç insanlara Allah rızası için yardım edip destek olacağına alamet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, karşısına çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Rüyada yasin suresi görmek, rüyayı gören kişinin, kalbini Allah yoluna adadığına, dünya işlerinden ve dünya malından elini eteğini çektiğine ve Allah yolunda şüphe duymadan yürüyüp bu yolda çalışacağına ve insanları bu yola çağıracağına delalet edilir. Aynı zamanda, tüm canlılara yardım ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Rüyada Yasin suresini okumak, alimlerin çoğuna göre oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi her türlü müşkülünden kurtulur, istek ve arzuları gerçek olur. Yasin Kuran’ın kalbidir. Oldukça önemli bir suredir. Bu nedenle onu eksiksiz ve güzel bir şekilde okumak, Allah katından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek; temiz kalbe, sağlam imana, şüphe ve tehlikelerden uzak durmaya, çok sevap işlemeye ve kıyamet günü Allah’ın resûlü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya işarettir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Rüyada Yasin Suresini okuduğunu görmek Yasin Suresini rüyasında okuyan veya okunduğunu görüp dinleyen kimsenin sonu hayırlı olur. İman ile hayatını tamamlar. Son nefesini imanla verir. Abdulgani Nablusi’ye göre; ömrü uzun, rızkı bol ve bereketli olur. Dünya ve ahirette bütün dilekleri kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Forumumuza Hoşgeldin, Ali İmran
Merhabalar @Ali İmran. Argun.tc, ailemize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hoşgeldiniz.
Mildiyö Hastalığı Nedir?
Paylaşımınız için teşekkürler, oldukça detaylı ve bilgilendirici bir açıklama olmuş. Özellikle domates ve bağ üretiminde üreticilerin en büyük...
Serada Domates Verimi Nasıldır?
Paylaşımınız için teşekkürler, serada domates yetiştiriciliği düşünenler için oldukça açıklayıcı bir özet olmuş. Özellikle belirttiğiniz dekara...
Hangi Domates Tohumunu Ekmeliyiz?
Paylaşımınız için teşekkürler! Domates yetiştiriciliğinde doğru tohum seçimi ve iklim koşullarının önemi çok güzel özetlenmiş. Özellikle sera için...
Domates Yetiştiriciliği Hakkında
Paylaşımınız için teşekkürler, domates yetiştirmeye yeni başlayanlar için harika bir özet olmuş! Özellikle belirttiğiniz gece-gündüz sıcaklık...
Geri