Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası'ndan yılın ilk konseri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
30,482
Web sitesi
argun.tc
Bakiye
180TL
Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası'ndan yılın ilk konseri

AASSM Orkestrası, yılın ilk konseri için sahne alacak. 20 Mart'ta gerçekleştirecek konserde İrlandalı orkestra şefi Kelly sahnede olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası, yılın ilk konserini 20 Mart'ta gerçekleştirecek. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon'da 20 Mart 20.30'da düzenlenecek konserin şefliğini Elanie Kelly üstlenecek. Solist olarak ise Kartal Karagedik sahne alacak. Türkiye'ye ilk kez konuk olacak İrlandalı orkestra şefi Kelly, 2014 yılında ESB Feis Ceoil Orkestra Şefliği Yarışması'nda birincilik kazanmış, Grammy'ye aday gösterilmiş bir müzisyen olarak tanınıyor. İrlanda Ulusal Operası'nın Koro Direktörlüğü ve Daimi Orkestra Şefliği görevlerinde bulunan Kelly, geniş repertuvarlarıyla dikkati çekiyor. Bariton Kartal Karagedik ise müzik eleştirmenleri tarafından Akdeniz tınılı sesi, nazik sıcaklığı ile duygusal derinliği nedeniyle takdir ediliyor. Joana Mallwitz, Stefano Ranzani ve Ottavio Dantone gibi önemli şeflerle çalışan Karagedik, sanatseverlere unutulmaz bir performans sunmaya hazırlanıyor. Konserde Bedrich Smetana'nın "Die Moldau", Gustav Mahlers'in "Bir Gezginin Şarkıları" ve Antonin Dvorak'ın "Senfoni No.8" eserleri seslendirilecek. Konserin biletleri kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Konak Vapur İskelesi gişelerinden satışa sunuldu.

Kaynağa git...

Benzer konular

Ahmed Arif-Kara Çarpmış, Paramparça etmiş, Kara sütü, kara sevdayla seni Ve kara memelerinde dişlerin asi, Karadır, upuzun yattığın gece, Felek, ah ettirir, boynun kıl ince Cihanlar, çocuklar, kuşlar içinde Sızlar bir yerlerin Adsız ve kayıp Sızlar, usul-usul, dargın, Ve kan tadında bir konca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Allahü ehad ver-resulü Ahmed İbrahim Havvas hazretleri anlatır: Bir sene hacca gitmeye niyet ettim. Bu niyetle yola çıktım. Maksadım Kâbe-i şerif tarafına gitmek olduğu halde, istemeyerek ters yöne gidiyordum. Allahü teâlânın iradesi beni batı tarafına çekiyordu. En sonunda İstanbul’a gitmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
İmam-ı Ahmed Rabbani İmam-ı Ahmed Rabbani hazretleri, Hindistan'da yetişen en büyük veli ve âlim. Ariflerin ışığı, velilerin önderi, İslam’ın bekçisi, müslümanların baş tacı, müceddid, müctehid ve İslam âlimlerinin gözbebeğidir. Silsile-i aliyyenin yirmi üçüncüsüdür. 1563 yılında Hindistan'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
İmam-ı Ahmed bin Hanbel Cennet ile müjdelenmiş olan Ehl-i sünnet vel-cemaatin dört büyük mezhebinden biri olan Hanbeli mezhebinin reisidir. 164 (m. 781) senesinde Bağdat’ta doğdu. 241 (m. 855)’de Bağdat’ta vefat etti. Aslen Basralıdır. Babasının ismi Muhammed bin Hanbel'dir. Babası daha o çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kitab-ı mukaddeste Ahmed ismi Sual: Peygamber efendimizin isminin, mukaddes kitaplar dedikleri Tevrat ve İncil’de geçtiği, Kur'anı kerimde bildirilmiş midir? CEVAP Evet, bildirilmiştir. Allahü teâlâ, bütün din kitaplarında, (bir son Peygamberin geleceğini) ve bu son Peygamberin insanları en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Avrupa'da ve Süper Lig'de birçok takımın transfer gündeminde olan Ahmed Kutucu ve Berke Özer'in bonservis ücretleri resmen açıklandı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız futbolcular için 10'ar milyon euro bonservis ücreti belirlediklerini ifade etti. Eyüpspor'un dikkatleri üzerine çeken milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
  • Soru Soru
Evet, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde uzaktan eğitim bulunmaktadır. Üniversitenin uzaktan eğitim faaliyetleri, ADÜZEM Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden yürütülmektedir. Bu portal, ön lisans, lisans, yüksek lisans dahil tüm eğitim programlarında bilgi ve iletişim teknolojilerine dayalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Adnan Şen Kimdir? Adnan Şen'in doğum tarihi kamuoyuyla paylaşılmamış olsa da, çeşitli kaynaklara göre 40'lı yaşlarının sonu ile 50'li yaşlarının başında olduğu tahmin edilmektedir. 2016 yılından bu yana ABD'de yaşayan Şen, son 10 yılda Los Angeles'taki gayrimenkul sektörünün önde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
"Yunus Emre Oratoryosu", "Op. 9 Özsoy", "Kerem", "Gılgameş" ve "Köroğlu" eserlerinin de aralarında bulunduğu birçok operaya imza atan besteci, müzik eğitimcisi, etnomüzikolog Ahmet Adnan Saygun'un, vefatının üzerinden 34. yıl geçti. Ahmet Adnan Saygun aramızdan ayrılalı 34 yıl oldu. İzmir Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

KeyifNargile.com – Nargile, Hediyelik Ürün Fener ve Kamp Malzemeleri En Keyifli Hali
💬 Gerçek Müşteri Deneyimleri ⭐⭐⭐⭐⭐ "10 Kişilik Otomatik Kamp Çadırı - 30 Saniyede Kurulum!" @kampsever_mehmet | İstanbul "Arkadaşlar, 10 kişilik...
Tanju Özcan Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Tanju Özcan'ın siyasi kariyerini ve özgeçmişini merak edenler için oldukça bilgilendirici ve özet bir derleme olmuş...
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Tutuklandı
Paylaşım için teşekkürler. Bolu'da oldukça hareketli bir süreç yaşanıyor. Özellikle büyük market zincirlerinin şikayeti üzerine başlayan bu...
Belen Tava Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, ellerinize sağlık! Belen Tava hem pratik hem de tam bir lezzet şöleni. Özellikle kuzu eti ve tereyağı birleşince o meşhur Hatay...
Tas Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, paylaşımınız için teşekkürler! Tas kebabı özellikle yanına yakışan bir pirinç pilavıyla akşam yemeklerinin vazgeçilmezidir...
Geri