Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Masterchef Demirhan Ali Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar

👑Maksimum seviye
📅Katılım
16 Ara 2024
📃Konular
12,198
💬Mesajlar
12,324
🎭Tepki puanı
240
🏆kupalar
63
🌟Puan
1,836,032
💵Bakiye
22TL
masterchef-demirhan-ali-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Masterchef Demirhan Ali Kimdir?
MasterChef Türkiye 2026 yarışmacısı Demirhan Ali, Antalya'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Karabüklü olan Demirhan Ali'nin annesi Kazakistanlıdır.

Çocukluk ve gençlik yıllarının bir bölümünü Rusya'da geçiren yarışmacı, farklı kültürlerden edindiği deneyimlerin mutfak anlayışına katkı sağladığını belirtiyor. Demirhan Ali'nin “3 yaşımdan beri annemle mutfakta yemek yapıyorum” sözleri de yarışmadaki tanıtımında dikkat çekti.

Demirhan Ali'nin yaşı 24'tür. MasterChef Türkiye 2026'ya Antalya'dan katılan yarışmacı, aslen Karabüklüdür.

Annesi Kazakistanlı olan Demirhan Ali, yaşamının bir bölümünü Rusya'da geçirdi. Yarışmacı, farklı kültürlerle olan bağının mutfak tarzına da yansıdığını ifade ediyor.

Demirhan Ali, Bolu Mengen Aşçılık Bölümü mezunudur. Türkiye'nin önemli aşçılık eğitim merkezlerinden biri olan Mengen'de eğitim alan yarışmacı, profesyonel mutfak bilgisini MasterChef Türkiye sahnesinde sergiliyor.

Aşçılık eğitimi sayesinde edindiği teknik bilgi ve deneyimi tabaklarına yansıtan Demirhan Ali, şeflerin karşısında başarılı bir performans ortaya koymayı hedefliyor.

Demirhan Ali, ilk turu geçerek MasterChef Türkiye 2026 ana kadrosuna giden yolda önemli bir aşamayı geride bıraktı. Ana kadroya 7.olarak katılmayı başardı.

Demirhan Ali, Antalya'dan başlayan MasterChef yolculuğuna devam edecek.

Paylaşım için teşekkürler! Demirhan Ali, hem Mengen mezunu olması hem de Kazak ve Rus mutfak kültürlerinden gelen birikimiyle bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olacağa benziyor. 24 yaşında olmasına rağmen mutfakta bu kadar deneyimli olması büyük avantaj.

Sizce ana kadrodaki performansı nasıl olur? Favori yarışmacılarınız arasında mı?

Masterchef Eyyüp Can Güneş Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler