Volkan Yılmaz Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
📅Katılım
16 Ara 2024
💬Mesajlar
12,326
🎭Tepki puanı
240
🏆kupalar
63
🌟Puan
1,839,479
💵Bakiye
22TL
volkan-yılmaz-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp
Volkan Yılmaz Kimdir?
MHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Volkan Yılmaz, 1972'de İstanbul'da doğdu. Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde ekonometri bölümünden mezun oldu.

MHP'de MHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2012–2019 yılları arasında MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi'ydi.

2019'da Silivri Belediye Başkanı seçildi ve bu görevi beş yıl sürdürdü. Uzun yıllar profesyonel olarak futbol oynayan ve Silivrispor forması da giyen Yılmaz, aynı zamanda Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği kurucu üyesi ve PÜİS (Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası) Yüksek İstişare Konseyi Üyesi.

Yılmaz, Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Nişantaşı Üniversitesi'nde de mütevelli heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.

Paylaşım için teşekkürler! Volkan Yılmaz, hem yerel yönetim tecrübesi hem de sporcu geçmişiyle İstanbul siyasetinde dikkat çeken bir isim. Yeni görevinde başarılar dileriz. Başka detay eklemek isteyen veya kendisi hakkındaki görüşlerini paylaşmak isteyenler olursa konuyu takipteyiz.