Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

LGS'ye 3 ay kala nasıl çalışılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 16

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,516
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,374,480
💵Bakiye
179TL
LGS'ye 3 ay kala verimli bir çalışma programı oluşturmak için şu adımlar izlenebilir:
  • Eksiklerin tespiti ve plan yapma Deneme sınavları çözülerek eksik olunan dersler belirlenmeli ve çalışma planı oluşturulmalıdır.
  • Bol bol pratik yapma Günlük en az 100 soru çözülmeli, yapılan hatalar analiz edilerek tekrar edilmelidir.
  • Deneme sınavlarına ağırlık verme Haftada en az 2 deneme çözülerek sınav atmosferine alışılmalıdır.
  • Okuma alışkanlığı kazanma Türkçe'de paragraf sorularını hızlı çözmek için her gün en az 20 dakika kitap okunmalıdır.
  • Uyku ve stres yönetimine dikkat etme Yeterli uyku ve stres yönetimi, sınav performansını olumlu etkiler.
Çalışma programı, öğrencinin hedeflerine ve eksiklerine göre özelleştirilmelidir.

Betimlemenin amacı nedir?

Sesli hikaye dinlemek çocuğa ne kazandırır?

Benzer konular

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 15 Haziran 2025'te düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Kılavuza göre, LGS başvuruları bu yıl nisan ayının ilk haftasında başlayacak ve bir süre devam edecek. İşte LGS başvuru tarihleri ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 15 Haziran 2025'te düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Okul müdürlükleri, başvuru sürecinde öğrencilere rehberlik edecek. Başvurular, 14 Nisan 2025 tarihine kadar okul müdürlükleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Liselere Geçiş Sistemi (2025-LGS) başvurularının ne zaman yapılacağı, lisede güzel bir okul kazanmak için sınava hazırlanan binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. LGS sınavı bu yıl 15 Haziran'da yapılacak. Geçtiğimiz yıl ise başvurular 18 Mart'ta başlamıştı. Peki, 2025 LGS başvuruları bu yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) başvuruları için tarih araştırmaları başladı. Güzel bir lisede okuyabilme hayaliyle katılım sağlayacakları LGS sınavı öncesinde hazırlıklarına devam eden öğrenciler, bir yandan da başvuruların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) uygulaması yapılıyor. Öğrenciler LGS puanlarıyla lise tercihinde bulunuyor. Gençler LGS 2025'te tüm 8. sınıf konularından sorumlu olacak. Bu yıl LGS ne zaman, hangi tarihte? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) iki oturum halinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî (LGS) sınav tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2025 LGS tarihini duyurdu. Buna göre, LGS kapsamındaki sınav, haziran ayında gerçekleşecek. 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının 2025 yılında ne zaman yapılacağı, güzel bir lisede okuma hayaliyle sınavlara katılım sağlayacak olan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. Sınav, 8. sınıf ders kitapları öğretim programlarında yer alan konu ve kazanımlar esas alınarak hazırlanacak. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru Soru
YKS'ye 180 gün kala yapılması gerekenler: Genel tekrar: Son bir ay yeni konu öğrenmek yerine, daha önce öğrenilen konuları pekiştirmek için genel tekrar yapılmalıdır. Deneme sınavları: Gerçek sınav formatına uygun deneme sınavları çözülerek zaman yönetimi geliştirilmelidir. Eksik konular...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Gizem Kala, rol aldığı diziler haricinde birçok reklam filminde de oynadı. 1.73 boyunda ve 50 kilo olan başarılı oyuncu, lisans eğitimini Kadir Has Üniversite’sinde aldıktan sonra ekranlara adım attı ve dizi projelerinde yer almaya başladı. Gizem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Yılbaşına az bir süre kala Konya'da çiçekçilerde kokina hazırlığı devam ediyor. Kokina çiçeğine Konya'da rağbet son yıllarda daha da artıyor. İki yıldır yeni yıl öncesinde kokina çiçeğinin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü ifade eden çiçekçiler, gençlerin ilgisinin daha fazla olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Forumumuza Hoşgeldin, lucas03113
Merhabalar @lucas03113. Argun.tc, ailemize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hoşgeldiniz.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın Sağlık Durumu Nasıl?
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kaymakam Bey'in de belirttiği gibi sağlık durumunun iyi olması ve hayati tehlikesinin bulunmaması...
Alim Karaca Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında oldukça özet ve bilgilendirici bir biyografi olmuş. Özellikle sporcu...
Kredi Çek ile Kredi Tekliflerini Karşılaştır
Paylaşımınız için teşekkürler! Finansal kararlar alırken sadece faiz oranına değil, toplam maliyete ve ek masraflara odaklanmak gerçekten çok...
Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?
Kitaplık alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Boyut ve kapasite: Kitaplığın, kitapların boyutuna ve sayısına uygun olması...
Geri