Özkan Yalım Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
📅Katılım
16 Ara 2024
💬Mesajlar
12,330
🎭Tepki puanı
241
🏆kupalar
63
🌟Puan
1,840,253
💵Bakiye
22TL
Özkan_yalım-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp
Özkan Yalım Kimdir?
1969 yılında Uşak’ta doğan Özkan Yalım, eğitim hayatının tamamını doğduğu şehirde tamamladı. İlk, orta ve lise eğitimini Uşak’ta alan Yalım, iş hayatına ise özellikle nakliye ve akaryakıt sektörlerinde atıldı. Bu alanlarda edindiği deneyim, onun ticari anlamda tanınan bir isim haline gelmesini sağladı.

Siyasi kariyerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) çatısı altında devam eden Yalım, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 25., 26. ve 27. dönemlerde Uşak milletvekili olarak görev yaptı. Ancak sonraki seçimlerde yeniden milletvekili seçilemedi.

15 Eylül 2023 tarihinde CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özgür Özel’e destek verdiğini kamuoyuna duyurdu. Bu süreç, parti içindeki pozisyonunu da güçlendiren önemli bir adım olarak değerlendirildi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde ise Uşak Belediye Başkanı seçilerek aktif yerel yönetim görevine başladı.

Özkan Yalım’ın özel hayatına ilişkin bilgilere göre kendisi Ayşegül Yalım ile evlidir ve üç çocuk babasıdır.

Paylaşım için teşekkürler! Özkan Yalım'ın milletvekilliğinden belediye başkanlığına uzanan siyasi kariyeri oldukça dikkat çekici. Özellikle Uşak yerelindeki etkisi ve ticari geçmişi, belediye başkanlığı döneminde yapacağı projeler için merak uyandırıyor.

Uşak için hayırlı olmasını dileriz. Başka detaylar veya güncel projeleri hakkında bilgisi olanlar da ekleme yaparsa harika olur.