Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tur Rehberi ne anlatıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,675
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,980,623
💵Bakiye
179TL
Tur Rehberi filmi, rehberlik ettiği ilk gezi turunda başına gelmeyen kalmayan Ercüment'in hikayesini anlatıyor.
Genç bir adam olan Ercüment, ölmeye yemin etmiş yaşlı bir tur ekibiyle birlikte yolculuğa çıktığında, hayatının en zor yolculuğunu yaşar ve hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmediği turda kendisini beklenmedik olaylar içinde bulur.

Gümüşhane en güzel ilçesi hangisi?

Eşme nasıl bir yer?

Benzer konular

Evde Kendi Ses Terapisi Köşeni Oluştur: Başlangıç Rehberi Ses terapisinin bilimsel ve ruhsal derinliklerini keşfettiğimiz bu serinin sonuna gelirken, belki de en önemli soruya ulaşıyoruz: Tüm bu bilgileri günlük hayatımıza nasıl entegre edebiliriz? Ses terapisi sadece profesyonel stüdyolarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ahmet Olmuştur Kimdir? Ahmet Olmuştur’un yaşı ve doğum yeriyle ilgili kamuoyuna açık ve doğrulanmış bir bilgi bulunmamaktadır. Ahmet Olmuştur, kariyerine 2000 yılında Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’nde yarı zamanlı olarak başlayan ve yıllar içinde şirketin en kritik ticari pozisyonlarına...
Cevaplar
1
Görüntüleme
28
Yalnızlık Allah'a Mahsustur atasözünün anlamı: Yalnızlık, muhtaç olmama, tek başına var olma yüce Allah’a özgüdür. Biz insanların yalnızlığı istemesi, haddi aşmak ve kibirlenmektir. Hiçbir insan yalnız yaşayamaz. Mutlaka bir başkasına ihtiyaç duyar. Çünkü hiçbir şey elimizde değildir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru Soru
Migren türlerini auralı ve aurasız olarak 2 genel başlık altında toplayabiliriz. Auralı migren: baş ağrısından önce gelen ve tamamen geçici olan ve ardından genellikle baş ağrısına eşlik eden nörolojik bulgulardır. Örneğin görsel olan aura sırasında hastalar belli görme alanında ışık parlaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Yuvayı Yapan Dişi Kuştur atasözünün anlamı: Erkekleri eve bağlayan ve aile mutluluğunu sağlayan kadınlardır. Bu nedenle ailenin varlığı ve devamı annelere bağlıdır. Erkeğin bedensel olarak daha güçlü olması, kadını önemsiz kılmaz. Anneler, evinin ve erinin koruyucusudur.
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Nazlı Dej-Tuttur Dur Sözleri Izsız ada gibiyim Ne gelenim var Tek hayalin var Tek hayalim var Kurtulamadım aşk çok acı bana Açma bana yara Yine tuttur-tuttur dur Beni sev diye Tuttur-tuttur dur Yarım ol yine Kal-Kal, Kal-Kal-Kal Yarım yanımda Kala kaldım ona-buna Acı bana Yana-yana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru Soru
Akupunktur tedavisi sürecinde steril çelik iğne belli derinliklere kadar batırılır yaklaşık 20 dakika kadar vücutta bırakılır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
  • Soru Soru
Steril olmayan ortamlarda yapılan ve eğitimsiz kişiler tarafında yapılan durumlarda merkezi sinir sistemi hastalıkları gibi rahatsızlıklara neden olabilir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru Soru
Akupunktur etkisi sırasında uzun süreli ağrı ve diğer sağlık sorunları giderilebilir. Migren, sırt ağrısı ve artrit gibi ağrıların hafifletilmesinde kullanılır. Kısırlık, menapoz etkileri gibi bir çok çeşitli hastalığın tedavisinde kullanılır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
  • Soru Soru
Akupunktur, kilo vermeye yardımcı olabilmektedir. Akupunktur iştahı azaltır, metabolizmayı düzenler, diyet yaparken ortaya çıkan halsizlik ve gerginlik hissini, yemeklere karşı saldırganlığı azaltır. Sağlıklı yaşam tarzı ve doğru beslenme ile akupunktur kilo vermeye yardımcı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Rüyada Tavan Görmek
Rüyada tavan görmek değerli bir adama; ahşap tavan gururlu, toprak tavan mütevazı insana, beton tavan kaba saba insana delâlet eder. Tavanın...
Rüyada Tatarcık Görmek
Rüyada tatarcık (yakarcık) görmek, hilekâr, zararlı, muzır ve eziyetten başka bir işi olmayan hastalıklı bir adamla tâbir olunur. Bir tatarcığı...
Rüyada Tavşankulağı (tavşanotu) Görmek
Rüyada tavşanotu (tavşankulağı) görmek, şüpheli kazanca ve oğul mesabesindeki yakın bir dosta, güvenilik bir arkadaşa delâlet eder. Hamile kadının...
Rüyada Konferans Salonu Görmek
Bir kimsenin rüyasında konferans salonu görmesi, ilim ve hikmetin geniş bir kitleye yayılacağına delâlet eder. Rüya sahibinin öğreneceği yeni...
Rüyada Tasavvuf Görmek
Rüyada kendinizi tasavvufa kaptırarak yeni yeni muhitlere (çevre, ortam) girdiğinizi görmek, eğer hakikaten ilim yolunda bir takım bilginlerle...
Geri