Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

1 ayda sakal çıkar mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 11

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
12,007
🌟Puan
16,291,337
💵Bakiye
12TL
Evet, 1 ayda sakal çıkabilir.
Bilimsel verilere göre, sakal kılları her ay ortalama 1 ila 2 cm arasında uzar.
Ancak sakal uzama süresi her erkekte farklı olabilir. Yaş, etnik köken, beslenme ve testosteron seviyeleri gibi faktörler sakal büyümesini etkiler.

Çin'de kadınlar neden güzel?

Konuyu izleyenler

Benzer konular

• Soru Soru
HIFU yüz germe işlemi tek seans olarak uygulanmaktadır. Yağlı ciltler için bu işlem 2 seans olarak geliştirilebilmektedir. 3 ay içerisinde etkisi görülmeye başlanıp sonuç alınmaktadır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru Soru
Tüp mide ameliyatında sonra verilen kilolar hastaya göre değişmektedir. Ayda verilecek kilo şeklinde bir hedef bulunmamaktadır. 1,45 metre boyunda 90 kg. ağırlığında bir kadın hasta ile 1.95 metre boyunda 220 kg ağırlığında erkek hastanın aynı zaman içerisinde vereceği kg farklıdır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
  • Soru Soru
Altınoluk'a gitmek için en güzel aylar, genellikle Mayıs sonundan Ekim ayına kadar olan dönemdir. Haziran, Eylül ve Ekim ayları, bölgede yaşayanların en çok tercih ettiği zamanlardır. Bu dönemde plajlar daha sakin olur ve su biraz daha serindir. Temmuz ve Ağustos aylarında ise suyun sıcaklığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) pazar verilerine göre, yılın 9 ayında toplam otomotiv üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3, ihracatı ise adet bazında yüzde 6 arttı. OSD verilerine göre, 9 aylık dönemde otomotiv üretimi geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3 artışla 1 milyon 31 bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
  • Soru Soru
Bir ay içinde karın kaslarına sahip olmak, uygun bir egzersiz rutini ve beslenme düzeniyle aslında mümkün. Ancak, bu süreçte ulaşılabilir hedefler belirlemek çok önemli. Karın kası egzersizleri, diyet programı ve kas geliştirme gibi temel etkenler bu süreci direkt olarak etkiliyor. Düzenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru Soru
Uygulanacak tedavinin şekli, hastanın yaşı ve bu sürece uyumu süreyi belirler.
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için öğrencilerin son hazırlıkları sürüyor. İlköğretim, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılım sağlayabildiği bursluluk sınavı için başvurular 3 Mart'ta sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan 2025...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Antalya'da, obezite ameliyatı olmak için gittiği hastanede doktorların önerisine uyan Halil Yiğit, yaşam tarzını değiştirerek 6 ayda 30 kilo verdi. Muratpaşa ilçesinde ikamet eden 52 yaşındaki Yiğit, 105 kilo olunca bazı rahatsızlıkları da arttı. Kızı obezite ameliyatı sonrası 95 kilodan 65'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Japonya'nın Tokyo kentinde yaşayan fitness tutkunu Joseph Everett, sıra dışı bir beslenme deneyiyle gündeme geldi. Everett, bir vücut geliştiricinin iddiasını test etmek için bir ay boyunca her gün 30 yumurta yiyerek toplamda 1.000 yumurta tüketti. Amacı, bu diyetin kas gelişimi üzerindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Birinci trimester gebeliğinizin ilk üç ayını kapsayan (ilk 12 hafta), gebeliğe adapte olduğunuz süreçtir. Bu süreçte olan değişiklikler bazı anne adaylarında hiçbir şikayet oluşturmazken bazı anne adaylarında ciddi şikayetler ve hastanede yatmaya kadar giden boyutta sıkıntılar oluşturabilir. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Kıraç-Taş Duvarlar
https://www.youtube.com/watch?v=6wuDwKPSIe0 Kıraç-Taş Duvarlar Sözleri Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git...
Zülfü Livaneli-Kan Çiçekleri
Zülfü Livaneli-Kan Çiçekleri Sözleri Topraktan mı sürmüş candan mı kopmuş Açar yediveren kan çiçekleri Türkü mü, şiir mi, ağıt mı yoksa Açar...
Ozan Manas-Bir Çaya Bir Sigaraya
Ozan Manas-Bir Çaya Bir Sigaraya Sözleri Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba, “Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba?” Çok merak etmişsen...
Arzu Şahin-Turna Gibi
Arzu Şahin-Turna Gibi Sözleri Turna gibi bir muamma İner, "Ali Ali" diye Adını sormadım amma Konar, "Ali Ali" diye Ak üstünde karaları Salmış...
1 ayda sakal çıkar mı?
Evet, 1 ayda sakal çıkabilir. Bilimsel verilere göre, sakal kılları her ay ortalama 1 ila 2 cm arasında uzar. Ancak sakal uzama süresi her erkekte...
Geri