Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arzu Şahin-Turna Gibi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
12,007
🌟Puan
16,291,337
💵Bakiye
12TL
arzu-şahin-turna-gibi-sözleri-arguntc.jpg

Arzu Şahin-Turna Gibi Sözleri
Turna gibi bir muamma
İner, "Ali Ali" diye
Adını sormadım amma
Konar, "Ali Ali" diye

Ak üstünde karaları
Salmış saçın turaları
Ah ettikçe yaraları
Sızlar, "Ali Ali" diye

Ak üstünde karaları
Salmış saçın turaları
Ah ettikçe yaraları
Sızlar, "Ali Ali" diye

Dersim ellerinden soyu
Selviye benziyor boyu
Sanki abıkevser soyu
Sunar, "Ali Ali" diye

Şahmerdana boyun büker
Bütün evren teker teker
Baktım, bir can semah döner
Hü der, "Ali Ali" diye

Şahmerdana boyun büker
Bütün evren teker teker
Hü der, "Ali Ali" diye

Ak gerdanda Zülfikar'ı
Gönüldeki bütün varı
Kerbela'da zarı zarı
Yanar, "Ali Ali" diye

Zeynel der ki, "Doğan güneş
Huri meleklerine eş"
Alev alev düşen ateş
Söner, "Ali Ali" diye

Huri meleklerine eş"
Alev alev düşen ateş
Söner, "Ali Ali" diye

Şahmerdana boyun büker
Bütün evren teker teker
Hü der, "Ali Ali" diye

Ak üstünde karaları
Salmış saçın turaları
Ah ettikçe yaraları
Sızlar, "Ali Ali" diye

Huri meleklerine eş"
Alev alev düşen ateş
Söner, "Ali Ali" di...

Taşacak Bu Deniz Cover-Sevdaluk Zor Kelime

Ozan Manas-Bir Çaya Bir Sigaraya

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Rüyada arzu görmek, yeni bir şans elde etmek, daha önce yanlış yapılan bir durumdan veya hatalı karar verilen bir olaydan sonra kişiye bu durumu düzeltmesi için verilecek bir fırsat elde edecek olmasına alamettir. Duygusal açıdan tatmin olunacak ve kişinin düşüncelerine denk, hayallerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Dört kuş dört arzu Bir gün İbrahim aleyhisselam, kokmuş, parçalanmış bir ceset görüp, Allahü teâlâya der ki: - Ya Rabbi, parçalanmış bu cesedi elbette diriltirsin. Bunun nasıl diriltildiğini bana göster ki, gözümle görüp kalbim mutmain olsun! Cenab-ı Hak buyurdu ki: - Dört ayrı cins kuş bul ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Bir kimsenin rüyada arzularına eriştiğini görmesi veya arzularının yerine getirilmesini istemesi, bütün emellerinin gerçekleşeceğine işarettir. Yine rüyada arzu edilen şeye kavuşmak, çok ilme ve Allahu Teala’ya ulaştıran yola veya helal mala delalet eder. Rüya sahibi bekar ise evleneceğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Rüyada şahin öldürmek, sorun ve zorlukların üstesinden geleceğinize, iyi bir göreve gelmeye, amir olmaya ve kötülüklerin gitmesine delâlet eder. Vefasız ve zalim bir yöneticiye işarettir. Aynı zamanda, bu kuşa sahip olmak geçici bir göreve getirilmeye delâlet eder. Ölü bir şahin görmek ya da bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Şahin Biba Kimdir? Şahin Biba'nın 1982 yılında Kosova'nın Prizren şehrinde doğduğu ve eğitim hayatının bir bölümünü burada tamamladığı belirtiliyor. Daha sonra Türkiye'ye gelerek Bursa'ya yerleştiği ve yaşamını burada sürdürdüğü ifade ediliyor. Öte yandan doğum tarihi, özel yaşamı ve medeni...
Cevaplar
1
Görüntüleme
26
Melisa Şahin Kimdir? Melisa Şahin 1989 yılında doğmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen isim binicilik sporu ile ilgilenmektedir. Modellik yapan isim İşte Benim Stilim ve Bu Tarz Benim yarışmalarıyla ünlenmiştir. Modellik kariyerine 2013’te Model Of Turkey yarışmasında 3. olarak başlamıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Şevval Şahin Kimdir? Şevval Şahin, 13 Eylül 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuş Türk modeldir. 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilerek adını geniş kitlelere duyurmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen Şevval Şahin, 6 yaşından itibaren yaşamını İngiltere’nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Naz Şahin Kimdir? Naz Şahin, 1998 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimine yurt dışında devam eden Şahin, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli üniversitelerde öğrenim gördü. Önce Central Wyoming College’da voleybol bursuyla eğitim alan Şahin, daha sonra California State Üniversitesi’ne geçiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ebubekir Şahin Kimdir? 1974 yılında Rize Çayeli’nde doğdu. İlköğrenimini Rize’de, lise eğitimini Sakarya’da tamamladı. 1995 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında da Gazetecilik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaptı. Sırasıyla, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Melike Şahin Kimdir? Melike Şahin, 1989, İstanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu. Müzik kariyerine, öğrenciliği boyunca soprano olarak dahil olduğu Müzik Kulübü Klasik Müzik Korosu’nda başladı. 2011 senesinde başlattığı Kamuran Kolçak ve Gönül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Kıraç-Taş Duvarlar
https://www.youtube.com/watch?v=6wuDwKPSIe0 Kıraç-Taş Duvarlar Sözleri Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git...
Zülfü Livaneli-Kan Çiçekleri
Zülfü Livaneli-Kan Çiçekleri Sözleri Topraktan mı sürmüş candan mı kopmuş Açar yediveren kan çiçekleri Türkü mü, şiir mi, ağıt mı yoksa Açar...
Ozan Manas-Bir Çaya Bir Sigaraya
Ozan Manas-Bir Çaya Bir Sigaraya Sözleri Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba, “Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba?” Çok merak etmişsen...
Arzu Şahin-Turna Gibi
Arzu Şahin-Turna Gibi Sözleri Turna gibi bir muamma İner, "Ali Ali" diye Adını sormadım amma Konar, "Ali Ali" diye Ak üstünde karaları Salmış...
1 ayda sakal çıkar mı?
Evet, 1 ayda sakal çıkabilir. Bilimsel verilere göre, sakal kılları her ay ortalama 1 ila 2 cm arasında uzar. Ancak sakal uzama süresi her erkekte...
Geri