Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Açık lise 2. dönem sınav günleri MEB 2025 | AÖL (Açık Öğretim Lisesi) sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖL sınav ve sonuç tarihleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,516
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,366,870
💵Bakiye
179TL
AÖL 2. dönem sınav takvimi MEB: Açık lise sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav ne zaman? AÖL sonuç tarihi

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem yazılı sınavları mart ayı içerisinde uygulanacak. Açık lise sınavları üç oturum halinde yapılacak. Her oturum için adaylara 100 dakika süre verilecek ve her ders için ise 10 soru sorulacak. Adaylar, AÖL 2. dönem sınav giriş belgesi ve sınav tarihine odaklandı!

uGZ0m9B9MkuQdaVj9skHHw.jpg

AÖL sınavında yanlış cevaplar puanı etkilemeyecek. Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Öğrenciler, aolweb.meb.gov.tr adresinden sınav giriş belgelerini temin edebilir ve sonuçlarını da görüntüleyebilir. AÖL sınav tarihleri...
o87Ec0PAxk2anuy1VhooFw.jpg

Açık lise 2. dönem sınav giriş belgeleri 14 Mart 2025 tarihinde https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden paylaşılacak.Sınav uygulaması ise şöyle olacak: 1. oturum 22 Mart Cumartesi günü saat 10:00'da,2. oturum 22 Mart Cumartesi günü saat 14:00'te3. oturum ise 23 Mart Pazar günü saat 10:00'da olacak.
sIxhbePYtEGsxfkWmF9ZCw.jpg

Sınava dair soru ve cevaplar 26 Mart günü adaylara sunulacak. Sonuçlar ise 21 Nisan 2025'te ilan edilecek. Adaylar öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecek.

Kaynağa git...

Benzer konular

Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 yılı 2. dönem sınavları için giriş belgeleri adaylarla paylaşıldı. Öğrenciler, aolweb.meb.gov.tr adresinden sınav giriş yerlerini görüntülüyor. Üç oturumda gerçekleşecek AÖL 2. dönem sınavları ne zaman, kaç dakika sürecek? AÖL sınav takvimine göre 2. dönem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 yılı 2. dönem sınavları üç oturumda gerçekleşecek. Sınavlarda adaylara her oturum için 100 dakika süre verilecek. Açık lise sınavlarında sorulan soru ve adayların cevapları 26 Mart 2025 tarihinde paylaşılacak. 2025 açık lise 2. dönem sınav tarihi ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
2024-2025 AÖL 1. dönem sınavları 21-22 Aralık 2024 tarihlerinde üç oturum hâlinde gerçekleştirildi. AÖL sınavlarına katılım sağlayan öğrenciler, alacakları notları hesap edebilmek için soru ve cevapların yayımlanmasını bekliyor. Öte yandan sonuçların ilan edileceği tarih de merak konusu oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Açık Lise sınavlarına geri sayım başladı. Kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2025 2. Dönem AÖL sınav tarihleri merak konusu oldu. Sınavlara hazırlanan öğrenciler şimdi ise oturum tarihlerine odaklandı. Peki, MEB AÖL sınavları ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Açıköğretim Lisesi (AÖL) soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağı, 21-22 Aralık tarihlerinde yapılan sınavlara katılım sağlayan öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Lise eğitimlerini, Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı Açıköğretim Lisesi'nde sürdüren öğrenciler, gözlerini sınavların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak olan Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları için geri sayım sürüyor. Takvime göre, AÖL sınavlar üç oturum halinde 81 ilde uygulanacak. Söz konusu sınavlara katılım sağlayacak adaylar da şimdiden sınav giriş yerlerine odaklandı. Milli Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
  • Soru Soru
PTT şubeleri, belirli merkezlerdeki şubeler dışında, cumartesi günleri kapalıdır. Ancak, cumartesi günleri sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 08:30 ile 13:30 saatleri arasında açıktır. Bu şubelerde kargo teslimatı yapılmaz, sadece bekleyen kargolar alınabilir veya yeni gönderim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Rüyada kapalı birini açık görmek günah işleme işaretidir. Bu, rüya sahibinin yakın gelecekte bir günah işleyeceğinin habercisidir. Bu durum, Rüyada görülen kapalı bir kişinin açık bir şekilde görülmesiyle, kişinin karşılaşabileceği bir sınava veya hataya işaret eder. Rüya sahibi, dikkatli olmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Açık Yaraya Tuz Ekilmez atasözünün anlamı: Çekilen acıyı artıracak davranış ve sözlerden kaçınmalıyız. Problemin çözümü, unutulması ve hafiflemesi için çalışmalıyız. İnsanlar arasındaki sorunları gündeme getirmemeli, tarafları birbirlerine karşı ateşlememeliyiz. Çözemiyorsak örtmemiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  • Soru Soru
Hayır, 3 Tesla MR kapalı bir cihazdır ancak yeterli genişlik alanı vardır.
Cevaplar
0
Görüntüleme
9

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Forumumuza Hoşgeldin, lucas03113
Merhabalar @lucas03113. Argun.tc, ailemize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hoşgeldiniz.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın Sağlık Durumu Nasıl?
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kaymakam Bey'in de belirttiği gibi sağlık durumunun iyi olması ve hayati tehlikesinin bulunmaması...
Alim Karaca Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında oldukça özet ve bilgilendirici bir biyografi olmuş. Özellikle sporcu...
Kredi Çek ile Kredi Tekliflerini Karşılaştır
Paylaşımınız için teşekkürler! Finansal kararlar alırken sadece faiz oranına değil, toplam maliyete ve ek masraflara odaklanmak gerçekten çok...
Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?
Kitaplık alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Boyut ve kapasite: Kitaplığın, kitapların boyutuna ve sayısına uygun olması...
Geri