Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Behçet Yalın Özkara Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
12,037
🌟Puan
1,783,623
💵Bakiye
22TL
behçet-yalın-özkara-kimdir-nereli-yaşı-biyografisia-rguntc.jpg

Behçet Yalın Özkara Kimdir?
Behçet Yalın Özkara, makine mühendisi bir baba ve eczacı bir annenin oğlu olarak 1983 yılında Adana’da doğdu. Özkara’nın üniversite sayfasında veya kamuya açık, güvenilir kaynaklarda medeni durumuna dair herhangi bir bilgi yok. Kendi paylaşımlarında “Güney Koreli eşim” ifadesi geçiyor. Eşinin kim olduğu ve çocuk sahibi olup olmadığı bilinmiyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İİBF İşletme Bölümü’nde öğretim üyesi olan bir pazarlama/örgütsel davranış akademisyenidir. Çalışmaları tüketici davranışları, nöropazarlama ve nicel araştırma yöntemleri odaklıdır. “AkademikLink” adıyla sosyal medyada ve YouTube’da popüler bilim–eğitim içerikleri üretmesiyle de tanınır.

Behçet Yalın Özkara'nın Eğitim Hayatı
Özkara’nın eğitim geçmişi oldukça geniş ve disiplinlerarası bir yapıya sahiptir. Önlisans düzeyinde Anadolu Üniversitesi’nde Dış Ticaret ve Halkla İlişkiler alanlarında eğitim almıştır. Lisans eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde İşletme alanında tamamlamış, ardından Anadolu Üniversitesi’nde İktisat lisansı yaparak ikinci bir lisans derecesi elde etmiştir.

Yüksek lisansını Hacettepe Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında tamamlayan Özkara, doktora eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İşletme bölümünde bitirmiştir. Doktora sırasında Güney Kore’nin önde gelen üniversitelerinden Seul Hanyang Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri üzerine araştırmalar yapmıştır.

Doktora sonrası araştırmalarını ise Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürmüştür. Massachusetts Üniversitesi’nde Beyin ve Psikoloji alanında, Michigan Üniversitesi Ross School of Business’ta ise Pazarlama alanında çalışmalar yürütmüştür.

Behçet Yalın Özkara'nın Akademik Görevleri
Özkara’nın akademik kariyeri, araştırma görevliliği ile başlamıştır. Atılım Üniversitesi Lojistik ve Taşımacılık Bölümü’nde kısa bir süre görev yaptıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.

Doktorasını tamamladıktan sonra aynı üniversitede doktor öğretim üyesi ve ardından yardımcı doçent olarak görev yapmıştır. Bunun yanı sıra, Seul Hanyang Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi ve Michigan Üniversitesi’nde misafir araştırmacı ve öğretim üyesi olarak bulunmuştur.

Özkara, akademik çalışmalarının yanı sıra “AkademikLink” adlı YouTube kanalıyla da tanınmaktadır. Bu kanalda akademik bilgiyi geniş kitlelere ulaştırmakta ve kendisine “Gizemli Osman Hoca” da denmektedir.

Paylaşım için teşekkürler! Behçet Yalın Özkara, özellikle YouTube’daki "AkademikLink" kanalıyla akademik dünyayı samimi ve eğlenceli bir dille geniş kitlelere sevdiren çok değerli bir isim.

Eğitim hayatındaki çeşitlilik ve yurt dışı tecrübeleri, içeriklerindeki vizyoner bakış açısını da net bir şekilde açıklıyor. Kendisini takip edenler için harika bir özet olmuş. Forumda başka AkademikLink takipçileri varsa onların da yorumlarını merak ediyorum! :)

Daria Lakubchik Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Aziz Yıldırım Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar
Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar Sözleri Niye, niye, niye gelmen Ne haldeyim niye sorman Hiç mi avazımı duyman Etme böyle, gitme öyle yar yar yar...
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim Sözleri Çay benim çeşme benim Aman derdimi deşme benim Hakikatli yar isen Aman önümden geçme benim Hakikatli yar...
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde Sözleri Hayde geleyimisun Gül kokulu dağlara Basmak isteyimusin O bembeyaz karlara Balıklar takiliyi Bak...
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel Sözleri Yağmurun seli geldi Derenin seli geldi Zalım baban vermezse Kaçmanın yeri geldi Hele hele helesi...
Serkan Nişancı-Eller Üzer
Serkan Nişancı-Eller Üzer Sözleri Bak getirdi kader bizi oyuna Ölmeye hazırken yoluna Bizi anlatır dururum Kadehim dolu kalkıyor yok oluşuna Ama...
Geri