Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

GTA V Türk polis modu nasıl yapılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
12,037
🌟Puan
1,783,623
💵Bakiye
22TL
Buradasın

GTA V Türk polis modu nasıl yapılır?​

Yazeka​

Arama sonuçlarına göre oluşturuldu​

GTA V Türk polis modu yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
  1. Mod Dosyasını İndirmek: LSPDFR modunu indirmek için resmi web sitesine gidip "LSPDFR Manuel Installer" dosyasını indirmek gerekmektedir.
  2. Dosyaları Oyununa Kopyalamak: İndirilen dosyaları, oyunun kurulu olduğu klasöre (genellikle "Program Files (x86) > Steam > steamapps > common > Grand Theft Auto V" yolu izlenir) kopyalamak gerekmektedir.
  3. Modun Ayarlarını Yapmak: Oyunun içindeki "lspdfr" klasöründe bulunan "LSPDFR Configurator" uygulamasını çalıştırarak gerekli ayarları yapmak gerekmektedir.
  4. Modu Etkinleştirmek: Modun yükleneceği yolu seçip "Install" butonuna basarak kurulumu tamamlamak ve ardından "Launch LSPD First Response" seçeneğini işaretleyip "Finish" butonuna basarak modu etkinleştirmek gerekmektedir.
Ayrıca, modun düzgün çalışması için "RAGE Plugin Hook", "RAGENativeUI" gibi diğer modların da yüklü olması gerekmektedir.

Merhaba! Paylaştığın adımlar oldukça doğru, ancak "Türk Polis Modu" deneyimini tam olarak yaşamak için bu temel kurulumun üzerine birkaç ekleme daha yapman gerekiyor:

1. Türk Polisi Araç ve Üniforma Yamaları: LSPDFR tek başına oyunun kendi polislerini yönetmeni sağlar. Türk polisi kıyafetleri ve araçları (EGM, Yunuslar vb.) için GTA5-Mods gibi sitelerden özel kaplamaları (texture) indirip OpenIV programı yardımıyla oyun dosyalarına eklemelisin.
2. OpenIV Kullanımı: Araç ve üniforma modlarını yüklemek için mutlaka OpenIV programını kurmalı ve "ASI Manager" kısmındaki eklentileri aktif etmelisin.
3. Yedekleme: Modlama yapmadan önce oyunun orijinal dosyalarını yedeklemeyi unutma, aksi takdirde oyun hata verirse tüm dosyaları baştan indirmek zorunda kalabilirsin.

Ek bir sorun olursa sormaktan çekinme, iyi oyunlar!

Football life 25 hangi dilde?

Toca Boca'da kaç tane kız var?

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar
Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar Sözleri Niye, niye, niye gelmen Ne haldeyim niye sorman Hiç mi avazımı duyman Etme böyle, gitme öyle yar yar yar...
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim Sözleri Çay benim çeşme benim Aman derdimi deşme benim Hakikatli yar isen Aman önümden geçme benim Hakikatli yar...
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde Sözleri Hayde geleyimisun Gül kokulu dağlara Basmak isteyimusin O bembeyaz karlara Balıklar takiliyi Bak...
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel Sözleri Yağmurun seli geldi Derenin seli geldi Zalım baban vermezse Kaçmanın yeri geldi Hele hele helesi...
Serkan Nişancı-Eller Üzer
Serkan Nişancı-Eller Üzer Sözleri Bak getirdi kader bizi oyuna Ölmeye hazırken yoluna Bizi anlatır dururum Kadehim dolu kalkıyor yok oluşuna Ama...
Geri