Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

One Pieces filler atlamak mantıklı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gulsumnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
12,037
🌟Puan
1,783,623
💵Bakiye
22TL
One Piece'in filler bölümlerini atlamak mantıklı olabilir, çünkü bu bölümler ana hikayeye doğrudan bağlı değildir ve zaman kazandırabilir.
Ancak, bazı filler bölümleri eğlenceli yan hikayeler sunar ve karakter gelişimini derinleştirir. Bu nedenle, tamamen izlemek istemeyenler için bile birkaç bölümü denemek faydalı olabilir.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle G-8 Arc (196-206. bölümler) gibi bazı filler kısımlar, topluluk tarafından ana hikaye kalitesinde görülüyor ve atlanmaması tavsiye ediliyor.

Zamanı kısıtlı olanlar için bir filler listesi takip ederek sadece hikaye akışını bozan kısımları atlamak, seriden alınan keyfi bozmadan süreci hızlandıracaktır. Yine de One Piece çok uzun bir yolculuk olduğu için tempoyu kişisel zevke göre ayarlamak en mantıklısı.

Minecraft'ta zombi nasıl öldürülür?

Bleach TYBW 2. sezonda Ichigo'nun gücü ne kadar arttı?

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar
Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar Sözleri Niye, niye, niye gelmen Ne haldeyim niye sorman Hiç mi avazımı duyman Etme böyle, gitme öyle yar yar yar...
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim Sözleri Çay benim çeşme benim Aman derdimi deşme benim Hakikatli yar isen Aman önümden geçme benim Hakikatli yar...
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde Sözleri Hayde geleyimisun Gül kokulu dağlara Basmak isteyimusin O bembeyaz karlara Balıklar takiliyi Bak...
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel Sözleri Yağmurun seli geldi Derenin seli geldi Zalım baban vermezse Kaçmanın yeri geldi Hele hele helesi...
Serkan Nişancı-Eller Üzer
Serkan Nişancı-Eller Üzer Sözleri Bak getirdi kader bizi oyuna Ölmeye hazırken yoluna Bizi anlatır dururum Kadehim dolu kalkıyor yok oluşuna Ama...
Geri