Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bu benim matematik ödevim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 13

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,516
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,371,401
💵Bakiye
179TL
Recep, elinde bir listeyle bakkal Necati’ye gider:
- Bakkal amca: kilosu 7 liradan 8 kilo şeker, 5 liradan 9 kilo pirinç,
8 liradan 10 kilo un kaç lira eder?
Bakkal Necati şaşkınlıkla cevap verir:
- Senin söylediğin fiyatlardan satmıyoruz şekeri, pirinci, unu.
Bir de sen o kadar ağır yükü nasıl götüreceksin ki?
Recep:
- Sen ağırlıklarına bakma Necati amca, fiyatlarının toplamını söyle. Bu benim matematik ödevim. :)

Anlamıyorum

Sayı saymayı bilmek

Benzer konular

HiraiZerdüş-Şu Benim Ağlayan Gönlüm Şu benim ağlayan gönlüm Gülecek ama ne zaman Bir dost gelip göz yaşımı Silecek ama ne zaman.. İçimdeki bitmez acı Sensin Derdimin ilacı Yüreğimde derin sancı Dinecek ama ne zaman Kul Ahmedim hak yolunda ölecek ama ne zaman..
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Şimdi saat sensizin ertesi Yıldız dolmuş gökyüzü ayaydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım bir ben kaldım Tenhasında gecenin avutulmamış ben Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Buda benim sana buda benim sana ayrılırken hediyem olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Üye silindi 81
Ü
Sana birgün bu mektubum ulaşır Açarsın ha eline kan bulaşır Çürür bir yerlerde çırılçıplak cesedim Sedyele taşınır kan çiçekleri Adımların adımların adımların birbirine dolaşır Nazlı ırmak boylarından, ılık rüzgarlarla geldim Çiçek istediler verdim, şarkı dediler söyledim Ömrümün yarısı kavgayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Üye silindi 81
Ü
Bir varmış, bir yokmuş. Bir zamanlar, küçük bir kasabada Mete adında bir çocuk yaşarmış. Mete, gökyüzünü çok severmiş. Her gece pencerenin önünde oturur, yıldızlara bakar, hayal kurarmış. En büyük dileği, bir gün kendi gezegenine sahip olmakmış. Bir gece yıldızlar her zamankinden parlakmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Ahmet Kaya-Hani Benim Gençliğim Şarkı Sözleri Hani benim sevincim nerde Bilyelerim topacım Kiraz ağacında yırtılan gömleğim Çaldılar çocukluğumu habersiz Penceresiz kaldım anne Penceresiz kaldım anne Uçurtmam tel örgülere takıldı Hani benim gençliğim anne Penceresiz kaldım anne Penceresiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ahmet Kaya-Oy Benim Canım Şarkı Sözleri Ay ışığı vurmuş Toprak yanıyor Toprağın üzerine Kimler düşüyor Kimse bu yangını Görmüyor duymuyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor? Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun başında Solup giden baharım Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ahmet Kaya-Kalsın Benim Davam Şarkı Sözleri Ben de şu dünyaya geldim, sakinim Kalsın benim davam, divana kalsın Muhammed Ali'dir benim vekilim Kalsın benim davam, divana kalsın Yorulan yorulsun, ben yorulmazam Derviş makamından ben ayrılmazam Dünya kadısından ben sorulmazam Kalsın benim davam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Orhan Pamuk'un "Benim Adım Kırmızı" adlı romanı, 1998 yılında yayımlanmış ve yazarın uluslararası alanda tanınmasına katkıda bulunmuştur. Roman, 16. yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu'nda geçer ve minyatür sanatçılarının dünyasına odaklanır. Sanat, aşk, cinayet ve kültürel çatışma temalarını işleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Benim gücüm bu kadar Bir gün Nemrut, İbrahim aleyhisselamı ateşe atmaya karar verir. O kadar büyük bir ateş yakar ki bu sefer kendisi ateşe yaklaşamaz. Bir mübarek zat, bakmış bir karınca ağzına su alıyor, uzaktan getiriyor ateşi söndürmek için. Fakat yaklaşamıyor, yakın bir yere bırakıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
İçinizde en günahkâr benim Ahmed Rufai hazretleri, bir gün talebelerine der ki: - İçinizde kim bende bir ayıp, bana yakışmayan bir hâl görüyorsa bildirsin. Talebelerden biri der ki: - Efendim, sizde büyük bir ayıp var. - Söyle kardeşim, o ayıbım nedir? Talebe gözleri dolarak der ki: - Bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Forumumuza Hoşgeldin, lucas03113
Merhabalar @lucas03113. Argun.tc, ailemize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hoşgeldiniz.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın Sağlık Durumu Nasıl?
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kaymakam Bey'in de belirttiği gibi sağlık durumunun iyi olması ve hayati tehlikesinin bulunmaması...
Alim Karaca Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında oldukça özet ve bilgilendirici bir biyografi olmuş. Özellikle sporcu...
Kredi Çek ile Kredi Tekliflerini Karşılaştır
Paylaşımınız için teşekkürler! Finansal kararlar alırken sadece faiz oranına değil, toplam maliyete ve ek masraflara odaklanmak gerçekten çok...
Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?
Kitaplık alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Boyut ve kapasite: Kitaplığın, kitapların boyutuna ve sayısına uygun olması...
Geri