Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sunay Kurtuluş, Ayşegül Eraslan Olayı Nedir?

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,915
🌟Puan
16,087,777
💵Bakiye
12TL
sunay-kurtulus-ayşegül-eraslan-olayı-nedir-arguntc.webp

Sunay Kurtuluş, Ayşegül Eraslan Olayı Nedir?
13 Mart Cuma günü İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Ortabayır Mahallesi'nde yaşanan olay, kamuoyunun dikkatini çekti.

Moda tasarımcısı ve sosyal medya fenomeni Ayşegül Eraslan'dan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Eve giren ekipler, Eraslan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, ölümünden önce sosyal medya hesabında paylaştığı notlar ve mektuplar da incelemeye alındı.

Soruşturma çerçevesinde, olay günü Eraslan'ın evine kısa süreliğine gittiği belirlenen oyuncu Sunay Kurtuluş'un ifadesine başvuruldu. Kurtuluş ifadesinde, Eraslan'ın kendisine şaka amaçlı tokat attığını ve bunun üzerine evden ayrıldığını söylediğini belirtti.

Oyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma ise yetkili birimler tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Paylaşımınız için teşekkürler. Bu üzücü olayda kamuoyunu en çok meşgul eden detay, Ayşegül Eraslan’ın evine giren son kişi olması sebebiyle Sunay Kurtuluş’un ifadesi olmuştu.

Özellikle Eraslan’ın geride bıraktığı notlar ve otopsi sonuçları davanın seyrini belirlemişti. Olayın üzerinden zaman geçmesine rağmen hala tartışılan bir konu. Soruşturmanın detayları hakkında ek bilgisi olanlar varsa paylaşabilir.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Tarihçesi

Alaattin Kadayıfçıoğlu, Kubilay Kaan Kundakçı Olayı Nedir?

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Sunay Kurtuluş Kimdir? Sunay Kurtuluş, 1 Ocak 1998 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Üniversite eğitimini Pamukkale Üniversitesi Maliye Bölümü'nde tamamladı. Üniversite mezuniyetinin ardından kariyerini oyunculuk alanında sürdürme kararı alan Kurtuluş, çeşitli projelerde yer alarak televizyon...
Cevaplar
1
Görüntüleme
44
Kurtuluş Kuş - Sarılmam Lazım Sözleri Kurbanım gözüne, kaşına Döktüğün damla yaşına İyi ki geldin başıma Aşk geldi evime, damıma Alzheimer olsam da adını unutmam Senden başka bi' yeri takmaz pusulam Saçlarında dolaşan elim Hem ağlayıp, hem gülerim Çocuklar gibi, çocuklar gibi Benim sana acilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kurtuluş fırkası hangisidir Sual: İslam’da bir çok fırka var, bunların hangisi kurtuluş fırkasıdır? CEVAP İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki: Hadis-i şerifte, Müslümanların 73 fırkaya ayrılacakları, sadece bir fırkanın kurtulacağı bildirildi. Bu 73 fırkadan her biri, Cehennemden kurtulacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Kurtuluş için yedi geçit Sual: Salih Müslüman olarak yaşayıp, imanla ölmek için, neler yapmalı? CEVAP Dinimizin emir ve yasaklarına riayet etmek gerekir. Şu yedi geçidi geçen, muradına kavuşur. Bu geçitler: 1- İlim, 2- Pişmanlık, 3- Eşkıya, 4- Bela, 5- Sebep, 6- İhlâs, 7- Şükür. 1- İlim geçidi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ayşegül Yalım Kimdir? Ayşegül Yalım’ın yaşı hakkında kesin bilgiler paylaşılmamış olsa da, evliliğinden üç çocuğu bulunduğu ve Özkan Yalım ile uzun yıllardır birlikte olduğu bilinmektedir. Özkan Yalım 1969 doğumlu olup 57 yaşındadır ve Ayşegül Yalım’dan yaklaşık olarak daha büyük bir yaş farkına...
Cevaplar
1
Görüntüleme
184
Ayşegül Eraslan Kimdir? Ayşegül Eraslan, Türkiye'nin popüler moda yarışmalarından biri olan "İşte Benim Stilim" programına katılarak geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Yarışmadaki tarzı ve girdiği diyaloglarla dikkat çeken Eraslan, programdan sonra kariyerine içerik üreticisi ve sosyal...
Cevaplar
1
Görüntüleme
33
  • Soru Soru
Ayşegül FM'de okey oynamak için aşağıdaki adımlar izlenir: Taşların Dağıtılması: Tüm taşlar karıştırılır ve her oyuncuya 14 taş dağıtılır, dağıtıcı oyuncuya ise 15 taş verilir. Okey Taşının Belirlenmesi: Açılan taşın bir üst numarası "Okey" taşı olarak belirlenir. Oyun Sırası: Oyuncular sırayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Ayşegül Nair-Mavi Gül Mavi gülüm benim, Gözleri mavi, düşleri mavi. Gizlice sevdiğim... Bir şiirlere açtım derdimi Yalansa nâmerdim! Bir şiirler bilir sevdiğimi. Şimdilik sen bilme; Belki alay edersin sevgimle. Hem, sır tutmak zordur. Öyle büyük ki taşıyamazsın. İyisimi boşver, bilmesen de olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ayşegül Nair-Kavuşamayan Âşıklar Fotoğrafını çektim mutluluğun, En güzel karesinde sen vardın. Resminiçizdim çocukluğumun, Hayâlimdeki en güzel kadındın. Akzambaklar kokar burnumun direği, Tabi bir de yüreğim sızlar. İçime çekip sensizliği, Lirik şiirler yazarım kâfiyeli. Eskimeyen ne kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Ayşegül Cengiz Kimdir? Tıp doktoru, oyun yazarı ve yönetmeni; tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, dramaturg, kostüm tasarımcısı. Tiyatro aşığı bir hekimdir. 10 Aralık 1974’te Antalya Alanya’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (1999) mezunu. 2004 yılında Aile Hekimi uzmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Nohut Dolama Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, paylaşımınız için teşekkürler! Nohutlu börek sevenler için hem doyurucu hem de çok lezzetli bir seçenek. Özellikle harcındaki...
Kabartma Tozlu Pişi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif! Paylaşımınız için teşekkürler. Mayasız olması sayesinde bekletme derdi olmadan şipşak hazırlanabilecek çok pratik bir yöntem...
Patatesli Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, ellerinize sağlık! Özellikle kıymasız ve besleyici bir alternatif arayanlar için yeşil mercimek ve patates uyumu çok lezzetli...
Adrese Teslim Diyet Paketleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle yoğun tempoda çalışanlar ve mutfakta vakit kaybedemeyenler için adrese teslim diyet paketleri gerçekten...
[OzzModz] Log All Moderator Actions
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz] Log All Moderator Actions - [OzzModz] Log All Moderator Actions Bu kaynak hakkında daha...
Geri