Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

YKS'ye kimler girebilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 16

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,092
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,689,116
💵Bakiye
179TL
YKS'ye girebilecek kişiler:
  • Lise veya dengi okul mezunları ve son sınıf öğrencileri.
  • Yurtdışında eğitim almış ve denkliği kabul edilmiş lise diplomasına sahip adaylar.
  • Önceki yıllarda mezun olmuş ve tekrar üniversite okumak isteyenler.
  • Açık öğretim lisesi öğrencileri ve mezunları.
  • Engelli ve sağlık sorunu olan adaylar.
  • Tutuklu ve hükümlü adaylar.
  • Askerde olan veya askerlik çağındaki adaylar (askerlik durumlarının uygun olması şartıyla).
  • Doğumla Türk vatandaşı olup çıkma izni alarak vatandaşlığını kaybedenler ve Mavi Kart sahipleri.
YKS'ye başvuru için herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır.

Antalya'nın hangi ilçelerinde fay hattı var?

Muğla'daki deprem kaç saniye sürdü?

Benzer konular

• Soru Soru
YKS'ye 180 gün kala yapılması gerekenler: Genel tekrar: Son bir ay yeni konu öğrenmek yerine, daha önce öğrenilen konuları pekiştirmek için genel tekrar yapılmalıdır. Deneme sınavları: Gerçek sınav formatına uygun deneme sınavları çözülerek zaman yönetimi geliştirilmelidir. Eksik konular...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Ösym başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2025 sonuçlarını açıkladı. Üniversite öğrencisi adayları, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin web sitesinden kimlik numaraları ve şifreleriyle ulaşabilecek. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerinde...
Cevaplar
2
Görüntüleme
54
Üye silindi 81
Ü
Üniversite eğimi almak için milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı ve ÖSYM tarafından düzenlenecek 2025 YKS'ye geri sayım başladı. Sınavın yaklaşması ile beraber, adayların gözü, YKS sınav yerlerine çevrildi. Öğrenciler, sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Peki, YKS sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
2025 yılı YKS (TYT-AYT-YDT) oturumları için başvurular ÖSYM tarafından 6 Şubat -3 Mart tarihleri arasında alındı. Geç başvurular da 11-13 Mart tarihlerinde tamamlandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı üç oturumda yapılıyor ve ilk oturumu olan TYT'ye tüm adayların katılması zorunludur. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) geç başvuruları için tarih araştırmaları başladı. 6 Şubat tarihinde başlayan YKS yani üniversite sınavları başvuru süreci bugün tamamlanacak. Normal başvuru dönemini kaçıran adaylar, YKS geç başvuru ekranı üzerinden bugün başvurularını tamamlayabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
YKS geç başvuru işlemleri başladı. AYT, TYT ve YDT oturumlarına katılmak isteyen adaylar ise başvuru ekranına yoğun ilgi gösteriyor. Normal başvuru süreci 3 Mart’ta tamamlanırken başvuru yapmayı unutan, sınava girmeye yeni karar veren ve sınav ücretini yatırmayan adaylar da geç başvuruda sınava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından, 21-22 Haziran'da uygulanacak 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2025-YKS) milyonlarca kişi başvuru yaptı. Başvurularını yapmaya unutan veya bazı nedenlerle başvuru takvimini kaçıran adaylar için şimdi YKS geç başvuru fırsatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
YKS geç başvuru işlemleri için gözler ÖSYM takvimine çevrildi. Yayınlanan takvime göre AYT, TYT ve YDT oturumları 21-22 Haziran tarihinde düzenlenecek. Üniversite sınavı başvuru işlemleri bu yıl 3 Mart tarihinde sona erdi. Başvuru yapmayı unutanlar, sınav ücretini yatırmayanlar ve sınava yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Millî Eğitim Bakanlığınca, 2018-2024 yılları arasında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) çıkmış soruların ve çözüm videolarının yer aldığı kitaplar "MEBİ" platformunda yayımlandı. YKS çıkmış soru kitaplarına ve daha fazlasına erişmek için "MEBİ"yi ziyaret edebilirsiniz. Yükseköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
2025-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru işlemlerinin 3 Mart Pazartesi günü sona ermesinin ardından üniversiteli adayları sınav çalışmalarına hız verdi. Sınava dair hazırlıklar devam ederken bir yandan da sınav giriş yerlerinin de yazacağı sınav giriş belgelerinin yayınlanma tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Nohut Dolama Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, paylaşımınız için teşekkürler! Nohutlu börek sevenler için hem doyurucu hem de çok lezzetli bir seçenek. Özellikle harcındaki...
Kabartma Tozlu Pişi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif! Paylaşımınız için teşekkürler. Mayasız olması sayesinde bekletme derdi olmadan şipşak hazırlanabilecek çok pratik bir yöntem...
Patatesli Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, ellerinize sağlık! Özellikle kıymasız ve besleyici bir alternatif arayanlar için yeşil mercimek ve patates uyumu çok lezzetli...
Adrese Teslim Diyet Paketleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle yoğun tempoda çalışanlar ve mutfakta vakit kaybedemeyenler için adrese teslim diyet paketleri gerçekten...
[OzzModz] Log All Moderator Actions
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz] Log All Moderator Actions - [OzzModz] Log All Moderator Actions Bu kaynak hakkında daha...
Geri