Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

7 sınıfta hangi deneme sınavları var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 23

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,516
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,369,340
💵Bakiye
179TL
  1. sınıf öğrencileri için çeşitli deneme sınavları bulunmaktadır. İşte bazı örnekler:
  • Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 7. sınıf konu kazanım değerlendirme deneme sınavları
  • Hız Yayınları, Aydın Yayınları, Fikri Bilim Yayınları gibi yayınevlerinin kurumsal denemeleri
  • 2024-2025 eğitim öğretim yılı için Omage Altın Nokta Yayınları, Pruva Akademi Yayınları, Özdebir Özel Eğitim Öğretim Derneği gibi yayınevlerinin denemeleri
  • Dijitalim.com.tr sitesinde yer alan 7. sınıf deneme sınavı
  • ÜniRehberi sitesinde paylaşılan 7. sınıf deneme PDF dosyaları
Bu denemeler, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini kapsamaktadır.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin amacı nedir?

60 dakika kaç saat oluyor?

Benzer konular

• Soru Soru
sınıfta okutulan metinler genellikle okuma anlama metinleri ve hızlı okuma metinleri olarak ikiye ayrılır. Okuma anlama metinleri arasında şunlar bulunabilir: "Ali ile Fatma" metni: Fatma'nın en iyi arkadaşının adı, onların kaç yaşında oldukları ve en sevdikleri oyunlar gibi sorular içerir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
2024-2025 eğitim öğretim yılında 6. sınıfta işlenen dersler şunlardır: Türkçe Matematik Fen Bilimleri Sosyal Bilgiler İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Görsel Sanatlar Müzik Beden Eğitimi ve Spor Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Ayrıca, okullarda 6 saatlik bir ders dilimi daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru Soru
9. sınıf fiziği, bazı öğrenciler için zorlayıcı olabilir. Bu durum, genellikle öğrencinin dersle olan ilgisine, temel matematik ve fen bilgisine, konuları anlamlandırma becerisine bağlıdır. 9. sınıf fizik müfredatı, hareket ve kuvvet, enerji, basınç ve ısı gibi temel konuları içerir. Bu konuları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
  • Soru Soru
6. sınıf matematik, bazı öğrenciler için zor olabilir. Bu durumun nedeni, matematik konularının sınıf derecesine göre farklılık göstermesi ve öğrencilerin bu yeni konulara adaptasyon sürecidir. sınıfta matematik dersinde zor olabilecek bazı konular şunlardır: oran yüzde cebirsel ifadeler veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Rüyada sınıfta sırada oturmak, kişi için her şeyin yerli yerine oturacağı, sakin ve düzenli bir dönemi işaret eder. Prensipli çalışan, belli bir programa dahil olan veya hayatını her zaman planlı şekilde yaşayan kişilerin işleri yoluna koyduktan sonra sıkıntısız şekilde hayatlarına devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Bilim insanları tarafından yapılan yeni bir araştırmada, insanlar üzerinde erken bunamayı test etmek için kullanılan bilişsel testler yapay zeka modelleri üzerinde denendi. Yapay zeka teknolojilerinin testlerde beklenmedik şekilde bilişsel zayıflık sergilediği ortaya konuldu. Yapay zekanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hangi Domates Tohumunu Ekmeliyiz? Ülkemizde dekar başı üretim miktarı ortalama 3,5 ton olan domatesin dünya genelinde dekar başına ortalaması ise 2,5 ton civarındadır. Dekara domates verimine bakıldığı zaman ülkemizin üretim miktarının dünya üretim miktarından fazla olduğu görülmektedir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
25
Yeni Başlayanlar İçin Cilt Bakım Rutini: Hangi Sırayla Uygulanmalı? Cilt bakımı dünyasına yeni adım atanlar için raflardaki yüzlerce ürün ve karmaşık içerik isimleri oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Ancak etkili bir sonuç almanın anahtarı, onlarca ürün kullanmak değil, doğru ürünleri doğru...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Solfeggio Frekansları: Hangi Hertz Hangi Çakraya İyi Gelir? Evrendeki her şeyin bir titreşimden ibaret olduğu düşüncesi, antik öğretilerden modern kuantum fiziğine kadar uzanan köklü bir yaklaşımdır. Ses terapisi dünyasında bu titreşimlerin en özel hallerinden biri "Solfeggio Frekansları" olarak...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
  • Soru Soru
Yeşil çay, çeşitli vitaminler, mineraller ve diğer biyoaktif bileşenler içerir. İşte yeşil çayın içeriğinde bulunan bazı önemli vitaminler ve mineraller: • C Vitamini: Yeşil çay, C vitamini (askorbik asit) içerir. C vitamini, bağışıklık sistemi fonksiyonunu destekler, antioksidan özelliklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Forumumuza Hoşgeldin, lucas03113
Merhabalar @lucas03113. Argun.tc, ailemize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Hoşgeldiniz.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın Sağlık Durumu Nasıl?
Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kaymakam Bey'in de belirttiği gibi sağlık durumunun iyi olması ve hayati tehlikesinin bulunmaması...
Alim Karaca Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi
Paylaşım için teşekkürler! Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında oldukça özet ve bilgilendirici bir biyografi olmuş. Özellikle sporcu...
Kredi Çek ile Kredi Tekliflerini Karşılaştır
Paylaşımınız için teşekkürler! Finansal kararlar alırken sadece faiz oranına değil, toplam maliyete ve ek masraflara odaklanmak gerçekten çok...
Kitaplık alırken nelere dikkat edilmeli?
Kitaplık alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar: Boyut ve kapasite: Kitaplığın, kitapların boyutuna ve sayısına uygun olması...
Geri