Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeklerde Diş Ağrısının Nedenleri Nelerdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 18

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
34,515
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
6,778,655
💵Bakiye
452TL
Bebeklerde diş ağrısının nedenleri arasında şunlar sayılabilir:

• • Diş çıkarma süreci: Bebeklerin ilk dişleri çıkarken, diş etlerinde iltihaplı bir reaksiyon olabilir ve bu nedenle diş ağrısı ortaya çıkabilir.
  • • Diş çürükleri: Bebeklerde diş çürükleri nadiren görülür, ancak güçlü bir şeker içeren yiyecekler ve içecekler tüketildiğinde diş çürükleri oluşabilir. Bu çürükler diş ağrısına neden olabilir.
  • • Yemeklerin dişleri sıkıştırması: Bebeklerin dişleri henüz tam olarak çıkmamış olabilir ve bu nedenle yemeklerin dişleri arasında sıkışmasına neden olabilir. Bu durum da diş ağrısına neden olabilir.
  • • Diş eti iltihapları: Bebeklerde diş etlerinde oluşabilecek iltihaplar diş ağrısına neden olabilir.
• Diş eti kanseri: Bu durum bebeklerde çok nadir görülür, ancak diş etlerinde oluşabilecek kanser de diş ağrısına neden olabilir.

Diş Ağrısı Nedenleri Nelerdir?

Diş Ağrısı Nasıl Belirti Verir?

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar
Aylin Demir-Edalı da Modalı Yar Sözleri Niye, niye, niye gelmen Ne haldeyim niye sorman Hiç mi avazımı duyman Etme böyle, gitme öyle yar yar yar...
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim
Seda Kara-Çay Benim Çeşme Benim Sözleri Çay benim çeşme benim Aman derdimi deşme benim Hakikatli yar isen Aman önümden geçme benim Hakikatli yar...
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde
Suat Sarıibrahim-Hayde Gidelum Hayde Sözleri Hayde geleyimisun Gül kokulu dağlara Basmak isteyimusin O bembeyaz karlara Balıklar takiliyi Bak...
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel
Yasemin Kayalı-Hele Hele Helesi Güzel Sözleri Yağmurun seli geldi Derenin seli geldi Zalım baban vermezse Kaçmanın yeri geldi Hele hele helesi...
Serkan Nişancı-Eller Üzer
Serkan Nişancı-Eller Üzer Sözleri Bak getirdi kader bizi oyuna Ölmeye hazırken yoluna Bizi anlatır dururum Kadehim dolu kalkıyor yok oluşuna Ama...
Geri