Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kadının, “ben ayrılmak istiyorum” deyip, erkeğin de “peki” demesiyle boşama meydana gelir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Argun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 44

Argun

Tanınmış üye
Yönetici
Moderatör
Reklamsız
Konular
33,092
Web sitesi
argun.tc
🌟Puan
5,685,111
💵Bakiye
179TL

Kadının, “ben ayrılmak istiyorum” deyip, erkeğin de “peki” demesiyle boşama meydana gelir mi?​

Boşama kişinin kesin kararına ve bu kararın yoruma açık olmayacak şekilde ifadesiyle gerçekleşir. “Boşanalım, ayrılalım, ben ayrılmak istiyorum” gibi sözler temenniden ibarettir.

Kadının bu tür temennilerine erkek “peki” diyerek olumlu mukâbelede bulunsa bu sözlerle boşama meydana gelmez. Şu kadar var ki, olur olmaz şeylerden dolayı boşama konusunun gündeme getirilmesi doğru bir davranış değildir.

Benzer konular

Rüyada hamile kadının karpuz yediğini görmesi; menfaat, rızık ve beden sıhhati ile tâbir olunur. Hamile bir kadının rüyasında karpuz görmesi umumiyetle hayra, kolaylığa ve beden sağlığına delâlet eder. Hamile kadının rüyasında gördüğü karpuz mevsiminde, taze ve bozulmamış isehamileliğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Bir kadının aşık olduğunu gösteren bazı işaretler şunlardır: Göz teması ve bakışlar: Aşık bir kadın, sevdiği erkeğin gözlerinin içine derin bir ilgiyle bakar ve göz bebekleri büyür. Yüz kızarması: Aşık olduğunda utanma veya cinsel uyarılma nedeniyle yüzü kızarabilir. Ses tonu: Sevdiği kişiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Tıp Dünyasında Şaşırtan Vaka: Genç Kadının Vücudundaki Sır, Bilim İnsanlarını Hayrete Düşürdü Tıp dünyası bir kez daha sıra dışı bir vakayla sarsıldı. Nadir görülen bir gelişim bozukluğu yaşayan genç bir kadının vücudunda, normalden tamamen farklı bölgelerde dokusal büyüme tespit edildi. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Üye silindi 81
Ü
Seni Bergen Gibi Yapacağım” Dedi, Dehşeti Yaşattı! Genç Kadının Yüzünü Paramparça Etti Kadına şiddetin korkunç bir örneği daha yaşandı. İddiaya göre genç bir kadın, ayrılmak istediği erkek tarafından vahşice saldırıya uğradı. Saldırgan, “Seni Bergen gibi yapacağım” diyerek genç kadının yüzüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Üye silindi 81
Ü
Çorum'da 76 yaşındaki Hatice Kış'ın kolundaki üç bileziği ve bir miktar altını alan gaspçılar, yaşlı kadını 8 bıçak darbesiyle öldürüp cansız bedenini de yaktı. Yaşlı kadının damadı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin suçunu itiraf ederek altınların yerini söylediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
İzmir'de 90 yaşındaki hastanın karnındaki yaklaşık 11 kilogramlık tümör, yaşı ve sağlık sorunlarına rağmen başarıyla gerçekleştirilen ameliyatla çıkarıldı. Karabağlar ilçesinde yaşayan 6 çocuk, 20 torun sahibi Şerife Demirkıran, geçen yıl şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Rüyada evli kadının gelinlik giymesi, onun sahip olacağı sağlıklı, güzel ve gürbüz bir bebektir. Bu rüyayı gören kadın yakın zamanda anne olur. Bu rüya, aynı zamanda mevcut evlatların iyi eğitim alarak yükselmelerine, o kadından türeyecek hayırlı ve iyi bir nesle işarettir. Rüyada Bekâr Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Bir kadının, ileride çocuk sahibi olma arzusuyla yumurtalarını dondurması caiz midir? Günümüzde tıp teknolojisinin ilerlemesiyle özellikle kanser tedavisi sebebiyle yumurtaları hasar görebilecek olan kadınların yumurtalarının alınıp dondurulması ve ileriki yıllarda bu yumurtaların tüp bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bir kadının jinekolojik muayene olması ya da rahim ultrasonu çektirmesi guslü gerektirir mi? Gusül, cinsel ilişkiden veya şehvetle meni gelmesinden/orgazm olmaktan dolayı ya da kadınların âdet ve lohusalık dönemleri bittiği zaman gerekir. Bu sebeple kadın doğum uzmanına jinekolojik muayene olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kadının mirastaki durumu nedir? İslâm, koyduğu malî hükümlerde genel olarak külfet-nimet dengesini gözetmiştir. Miras hukuku da buna dâhildir. Evlilik esnasında erkeğe, evleneceği kadına mehir vermesi emredilmiş, evlilikten önce kadının nafakası baba ve kardeşlerine, evlilik süresince de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Nohut Dolama Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, paylaşımınız için teşekkürler! Nohutlu börek sevenler için hem doyurucu hem de çok lezzetli bir seçenek. Özellikle harcındaki...
Kabartma Tozlu Pişi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif! Paylaşımınız için teşekkürler. Mayasız olması sayesinde bekletme derdi olmadan şipşak hazırlanabilecek çok pratik bir yöntem...
Patatesli Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Harika bir tarif, ellerinize sağlık! Özellikle kıymasız ve besleyici bir alternatif arayanlar için yeşil mercimek ve patates uyumu çok lezzetli...
Adrese Teslim Diyet Paketleri
Paylaşımınız için teşekkürler! Özellikle yoğun tempoda çalışanlar ve mutfakta vakit kaybedemeyenler için adrese teslim diyet paketleri gerçekten...
[OzzModz] Log All Moderator Actions
Argun Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [OzzModz] Log All Moderator Actions - [OzzModz] Log All Moderator Actions Bu kaynak hakkında daha...
Geri