Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burdur'da yangın söndürme uçağı düştü! 2 pilot sağ kurtarıldı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan küp şeker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 16

küp şeker

Aktif üye
Konular
34
Bakiye
0TL
600.webp

Antalya'nın Karain Meydanı'ndan kalkış yapan ve Orman Bölge Müdürlüğü adına görevli AT8T tipi yangın söndürme uçağı saat 11.00 civarında Karacaören Barajı üzerinde eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradı. Uçakta bulunan iki pilot sağ kurtarıldı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'da eğitim uçuşu gerçekleştiren yangın söndürme uçağının kırıma uğradığını, uçaktaki iki personelin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Yumaklı, NSosyal'deki hesabından yaptığı paylaşımda, uçak kazasına ilişkin bilgi verdi.

Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) ait yangın söndürme uçağının, Antalya'daki eğitim uçuşu sırasında Burdur'a bağlı Karacaören Barajı'ndan su alma sırasında kırıma uğradığını belirten Yumaklı, "Uçakta bulunan iki personelimizin sağlık durumu, çok şükür iyidir. Orman kahramanlarımıza, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im bütün ekiplerimizi her türlü kazadan korusun." ifadesini kullandı.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Konuyu izleyenler

Geri