Uygulamayı yükle
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eda Dora Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Gulsumnur

Moderator
Moderatör
Yazar
Reklamsız
Konular
11,958
🌟Puan
16,257,481
💵Bakiye
12TL
eda-dora-kimdir-nereli-yaşı-biyografisi-arguntc.webp

Eda Dora Kimdir?
Eda Dora, Türk şarkıcı ve fenomendir. Eda Dora, 1999 yılında dünyaya geldi. Kökenlerininin İngiltere’nin başkenti Londra’ya dayandığı biliniyor.

Eğitimini Zonguldak TED Koleji’nde tamamlayarak mezun oldu. Edda, moda ve tasarım alanına ilgi duydu, kendini geliştirmeye devam etti.

Instagram’da @edda.dora kullanıcı adıyla aktif olan Dora’nın takipçi kitlesi de oldukça geniş.

Eda Dora, 2024 yılında 'Aşk' isimli şarkısını çıkardı ve şarkıcılık hayatına devam ediyor.

Eda Dora, moda ve tasarım alanında kendini geliştirmeye devam ediyor. Aynı zamanda bir şarkısı bulunuyor ve zaman zaman bazı sahnelerde şarkı seslendirmeye devam ediyor.

Paylaşım için teşekkürler! Eda Dora, hem tarzıyla hem de "Aşk" şarkısıyla son dönemde dikkat çeken isimlerden biri oldu. Özellikle moda alanındaki çalışmaları ve sosyal medya içerikleriyle kitlesini büyütmeye devam ediyor. Takip edenler için faydalı bir özet olmuş.

Mustafa Çağlar Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Atakan Sönmez Kimdir, Nereli, Yaşı, Boyu, Kilosu, Biyografisi

Konuyu izleyenler

Benzer konular

Eda Erdem Kimdir? Eda Erdem Dündar 22 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe'de orta oyuncu olarak forma giyen Türk voleybolcudur. Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Erdem, 2004 yılında A takıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Tiyatro sanatçısı Eda Saraç, Harbiye’de sahnesine yetişmeye çalışırken Cumhurbaşkanı ve akp Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı için kurulan güvenlik önlemlerine itiraz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. 27 Ekim’de Çağlayan’da mahkemeye çıkarılan Saraç, “Cumhurbaşkanı'na hakaret”...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Üye silindi 81
Ü
Eda Sakız & İrem Derici-Papatya Sözleri Şaşkın gözlerle izledim olanı biteni Aşkın sözlerinden daha da acı en beteri Vurdun gölgemden sana yollarım engebeli Sana çarpılır gözlerim yokluğunla bölme beni Besledim büyüttüm çiçekleri Süslüyordu aynalar Sana mutluluk dileklerim Hediyem papatyalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Burak Bulut & Eda Sakız-Sesini Duymadan Sözleri Bir gülümsemen içimi ısındırır Kara geceyi saçların kıskandırır Gözlerin dünyam içinde yaşantımı Sürdürsem ne olur gerekir yardımın Dilimde bir şarkısın hep mırıldandım Doyamadım çok kez başa sardım Andığım an adını dert paralanır Varlığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Eda Nur Hancı Kimdir? Eda Nur Hancı, 23 Ocak 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulun ardından liseyi Terakki Vakfı Okulları’nda okumuştur. Lise eğitimini alırken bir yıl İngilizce hazırlık görmüş ve ekstradan Almanca da öğrenmiştir. Lise yılları başında yabancı dil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Eda Ece Tuncer (evlilik öncesi soyadı Uzunalioğlu), 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası elektrik mühendisi, annesi ise ev hanımı olan Eda Ece, üç kız kardeşin en küçüğü. Ablalarından biri haber spikeri, diğeri ise avukattır. Ailesi aslen Rize, Trabzon ve Rusya kökenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğan Eda Taşpınar, çocukluğunu Moda Deniz Kulübü’nde geçirdi. Genç yaşlardan itibaren modaya olan ilgisiyle dikkat çeken Taşpınar, 11 yaşında ailesiyle birlikte Miami’ye taşınmış ve burada Boca Raton’da iki yıl eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Volkan Bahçekapılı Kimdir? 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Volkan Bahçekapılı, aslen Trabzonludur. İş dünyasında çeşitli yatırımlarıyla tanınan Bahçekapılı, detaylı iş geçmişi hakkında kamuoyuna yansıyan sınırlı bilgilerle bilinmektedir. Bazı kaynaklar, kendisinin menajerlik sektöründe...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Osman Haktan Canevi Kimdir? Haktan Canevi, 14 Kasım 1973 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Sanatla iç içe bir ailede yetişen Canevi’nin annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası ise kânun sanatçısı Ahmet Canevi’dir. Haktan Canevi’nin iki kardeşi bulunmaktadır. Kardeşleri...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Servet Koçak Kimdir? Servet Koçak, Türkiye sosyetesinin tanınan isimlerinden biri olarak bilinen, özellikle hayır faaliyetleri ve aile içi miras davalarıyla gündeme gelen bir isimdir. Merhum iş insanı Cevat Koçak’ın eşi olan Koçak, uzun yıllar İstanbul cemiyet hayatında yer aldı. Servet...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9

Günün trendleri

SON GÖNDERİLER

Salatalık Fidesi Sulama Aralığı Nasıl Olmalı?
Harika bir bilgilendirme paylaşmışsınız, elinize sağlık! Salatalık yetiştiriciliğinde en çok yapılan hata, fide döneminde "bol su verelim hızlı...
Salatalık Fidesi Dikimi Nasıl Yapılmalıdır?
Paylaşımınız için teşekkürler, salatalık yetiştirmek isteyenler için harika bir rehber olmuş! 🥒 Özellikle toprak ısısının 11 °C'nin altında...
Salatalık Fidesi Gübreleme Nasıl Yapılmalıdır?
Paylaşımınız için teşekkürler, salatalık yetiştiriciliği yapanlar için oldukça kapsamlı ve faydalı bir özet olmuş. Özellikle magnezyum...
Oturak Salatalık Tohumu Özellikleri Nedir?
Merhaba, paylaşımınız için teşekkürler! Oturak salatalık yetiştirmek isteyenler için oldukça kapsamlı ve faydalı bir rehber olmuş. Özellikle dişi...
Silor Salatalık Tohumu Özellikleri Nedir?
Paylaşımınız için teşekkürler! Silor salatalık (mini/çengelköy tipi) yetiştirmek isteyenler için oldukça kapsamlı ve faydalı bir özet olmuş...
Geri