Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, Migros Hemen ve Sanal Market aynı değildir.
Migros Hemen, Migros'un online alışveriş platformudur ve müşterilere hızlı teslimat (genellikle 30 dakika içinde) imkanı sunar. Temel tüketim ürünleri ve günlük ihtiyaçlar için geniş bir ürün yelpazesi bulunur.
Migros Sanal Market ise...
Gebeliği takip eden kadın doğum uzmanından alınan onay ile birlikte hamileliğin her döneminde dolgu tedavisi uygulanabilir ancak gebeliğin 13. ve 27. haftaları arası tedavi için en güvenli dönemdir.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Üniversite Onaylı Sertifikalar: İş Bulmanın Anahtarı
Günümüzde iş dünyası, hızla değişen teknoloji ve artan rekabet ortamı nedeniyle her geçen gün daha fazla nitelikli birey arayışına giriyor. Artık yalnızca bir diploma sahibi olmak yeterli görülmüyor; işverenler...
İş Bulmayı Kolaylaştıran Yöntemler: Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Sertifikaların Önemi
Günümüz iş dünyasında rekabet her geçen gün artıyor. Artık sadece bir diplomaya sahip olmak, iyi bir iş bulmak için yeterli değil. İşverenler, hem teorik bilgiye hem de uygulama becerisine sahip adayları...
1
Diagrams: Flowcharts & Mindmaps
🎯 INFOGRAPHICS & VISUALIZATION 💾 DIAGRAMS, CHARTS + ANALYSIS 📊 For CODE: Database, UX, ERD, PlantUML! For Business & Data Analysis: Flowchart, Timeline & more!
2
Presentation
Make Presentations 10x faster - Save as PPT and Google Slides
slidedecksai.com
3...
İşleriniz konusunda maddi anlamda sıkıntıya düştünüz ve ortak arıyorsanız aradığınız güvenilir ortağı Argun.tc paneline ortak arıyorum ilanı vererek bulabilirsiniz. Cazip fiyatlarla en etkileyici ilanları verebilirsiniz.
ABD'nin Teksas eyaletinin başkenti Austin'de, Delta Havayolları'na ait bir yolcu uçağının kanat parçası kalkıştan bir süre sonra kırıldı. Buna rağmen uçak Austin-Bergstrom Uluslararası Havalimanı’na güvenli bir şekilde indi ve kimse yaralanmadı.
Boeing 737 uçağı, 62 yolcu ve 6 mürettebat...